• Nedavno
Smiješni voz Toddler Pulover Hoodie - Cartoon Print Spužva Fleece Hoodie - Grafički kapuljač za djecu

Smiješni voz Toddler Pulover Hoodie - Cartoon Print Spužva Fleece Hoodie - Grafički kapuljač za djecu

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Čvrsta : 52/48 Airlume Corbed i Prsten-Pun Pamuk / Poliester Atletic Heather : 90/10 Airlume Corbed i Prsten-Pun pamuk / poliester. Napravljeno u sad. Povucite zatvarač. Mašinsko pranje. Sa super mekom mješavom, mališani će voljeti ovaj pulover za vrijeme za reprodukciju i svaku avanturu. Smiješni voz Toddler Pulover Hoodie predstavljen je kangaroo džepovima, rebrastih manžeta i nema crteža. Ova vrhunska pamučna mješavina pukotina ostavlja luksuznu mekoću. To je rastezljiva, lagana i super ugodna za nošenje. Grafički kapuljač za djecu ima gustoću velike ubode, tako da traje duže, bez pilunda. Obična dukserica s kapuljačom sa labavim uzgajajućim ramenom, dajući više prostora za kretanje za vježbanje. Crtani ispis spužva spužva Fleece Hoodie za mališane odlična je da se podudaraju sa teenom unutrašnjošću i povremenim hlačama, joggerima i trapericama u različite svrhe. Stvarna boja proizvoda može se razlikovati od prikazanih slika. Svaki monitor ili mobilni prikaz ima različitu sposobnost prikaza boja, a svaki pojedinac može ove boje vidjeti različito. Pored toga, uvjeti osvjetljenja u vrijeme kada je fotografija snimljena može utjecati i na boju slike. Dizajniran i tiskan u Kaliforniji. Molimo svoje dijete sa trendi i istovremeno udobno pulover hoodie. Smiješni voz Toddler Pulover Hoodie pogodan je za doslovno bilo koji događaj, a vaše dijete može ga samo nositi kod kuće. Garantujemo vam visoku kvalitetu i dugotrajni radni vijek. Ne propustite priliku da sada kupite crtani print Spronge Fleece Hoodie.

Više detalja

Izbor kupaca

Pulover Hoodie White, XS

KM 8.75

Ovaj predmet možete vratiti iz bilo kojeg razloga : nema troškova otpreme Stavka se mora vratiti u novom i neiskorištenom stanju Idite na narudžbe da biste započeli povrat Ispišite nal

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.