• Nedavno
Esencija za muškarce Adidas Hoodie 3 pruga

Esencija za muškarce Adidas Hoodie 3 pruga

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Odaberite Veličina da biste vidjeli povratnu politiku za stavku. 70% pamuk, 30% poliester. Uvezeno. Čipkajte zatvarač. Mašinsko pranje. Redovno uklapanje udara udobnu ravnotežu između labave i čvrsto. Kengur džep; Kapuljača podesiva na crte; Rebrasti rub. Dugi rukavi sa rebrastim manšetama. Mi partnerujemo s boljom pamučnom inicijativom za poboljšanje pamučnog uzgoja globalno. 70% pamuk, 30% poliester. Uvezeno. Čipkajte zatvarač. Mašinsko pranje. Redovno uklapanje udara udobnu ravnotežu između labave i čvrsto. Kengur džep; Kapuljača podesiva na crte; Rebrasti rub. Dugi rukavi sa rebrastim manšetama. Mi partnerujemo s boljom pamučnom inicijativom za poboljšanje pamučnog uzgoja globalno. Udobnost za izvan polja igre. Ova kapuljača čuva jednostavna sa sportskim 3 prugama i malim logotipom. Plišana francuska Terry tkanina osjeća se kao meki ručnik.

Više detalja

Izbor kupaca

omladinska kapuljača FIOKI

KM 0.33

Povucite zatvarač Dukserica za mlade od pulover odlikuje se pamučnom / polifleckleck runom Meko bogate runo je savršeno kada se temperature ohlade Atletska stišta u stistvu i džep ken

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.