• Nedavno
Columbia ženska oluja natraga pant

Columbia ženska oluja natraga pant

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% poliester; 100% najlon. Uvezeno. Zatvarač sa zatvaračem. Mašinsko pranje. Omni-tech : Naša vlasnička tehnologija omogućava zaštitu od vazduhoplovstva koja je vodootporna i prozračna, čuvajući elemente majke prirode, istovremeno omogućavajući iznutra da dišete, držeći vas suhom i udobnim. Sve-vremenske pantalone : ​​Dizajnirane da drže zaštićene hlače od oluje, vodootporne kiše su kritično šavo zapečaćene i imaju našu napredni vodootporni najlon - upravo ono što vam treba u sredini bilo kojeg dovode. Mokro vremensko udobnost : Više od samo hladne školjke, ove olujne hlače imaju mrežnu oblogu za dodir dodatne topline i udobnosti koje ćete cijeniti preko šorca ili drugih donjih ruga na vlažnim prohladnim danima. Prikladne karakteristike : ove hlače za otporne vjetra i kiše dolaze sa suštinskim klimatskim kontrolama, poput poreklnog podesivog struka i kabine za manžetnu otvorene otvore za podesive noge održavaju vaše toplo dok zaključavate elemente. Izgrađen da traje : Columbijina pažnja na detalje je ono što našu odjeću postavlja odvojeno od drugih. Koristimo samo najkvalitetnije materijale, stručnu izradu i izdržljive šivenje. Ovo su kišne hlače bez zabrinutosti koje ćete uživati ​​svaki put kad krenete u oluju. Dostupno u produženoj veličini. Ove laskave i potpuno brtvene hlače sa šavovima sadrže našu vodootpornu i prozračnu tehnologiju. Idealni su za vanjsko uživanje, posebno u najmoćnijim uvjetima. Kolumbijske ženske pantalone za ženske kiše za kišu su malo kriške iz suve oaze koja se nalazi u sredini potoka. Očekujte zaštitu od pune kiše za aktivnosti na otvorenom u vlažnom vremenu. Naš Omni-Tech ™ najlonski vlagu, dok je omogućio da se topli zrak pobjegne, zajedno sa ugrađenom mrežnom oblogom kako bi vam bilo ugodno kada se intenzitet digne. Podesivi nosač za noge za crtežnice i jezičke osiguravaju da su elementi zaključani za cjelodnevni komfor. Columbia nudi ove žene zimske vodootporne hlače u dvije boje i više veličina. Dostupno u produženoj veličini. Redovno uklapanje. Da biste osigurali da dobijete pravu veličinu, pogledajte našu grafikon veličine. Da biste pravilno izmjerili struk, izmjerite oko prirodne struk, omogućujući da se vrpca mjeri udobno sjedi. Za bokove, izmjerite oko najvećeg dijela bokova. I za ispravan inseam, mjerite sa vrha unutrašnje noge do dna gležnja. Uvezeno. Shell : 100% najlon. Postrojenje : 100% poliester. Cinched struk. Mašinsko pranje.

Više detalja

Izbor kupaca

Muška fleece Tergo Duks

KM 12.01

Teški materijal Mekani runo Drži te topla Dvije prednje džepove i jedan bočni džep tereta sa zatvaračem Velcro Elastični pojas W / Direktor Elastične crteže oko gležnja Zatvaranj

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.