• Nedavno
Flygo Muške Camo Jogger Hlače Trčanje fitness atletski trenerke

Flygo Muške Camo Jogger Hlače Trčanje fitness atletski trenerke

Zahvalnost:
KM 17.45

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Tkanina : 75% pamuk. Stil 02 je 95% pamuk, 5% ostalo. Mašina koja se može prati, ručno pranje. Povucite zatvarač. Značajke : elastični struk sa crtežom, jednostavan za podešavanje stavite ili skinuti. Dva džepa sa zatvaračem, dovoljno mjesta za svakodnevni život ili sport. Rebrasti mali otvori, topljiji i otporniji na vjetrovit. Camo uzorak, još uvijek moderan. Dužina gležnja Camo atletički duks zatvorenih dna Jogger Hlače pantalone sa 2 bočne džepove sa zatvaračem. Camo je ispisano, ali još uvijek lako odgovarati vašoj drugoj odjeći. Kao i tie, majice, majica, vrhovi itd. Ove pantalone odijelo za svakodnevni život, poput izlazaka, ulice, kupovine itd. Također, odgovaraju za aktivnosti na otvorenom, atletika, sporta i tako dalje. US VELIČINA : Molimo provjerite detaljne informacije o opisu proizvoda prije narudžbe. Hvala !. Elastični struk sa širokim pojasom, udoban za nošenje. Podesivi potez omogućava prilagođeno uklapanje, nudi udobnost dok radite vježbu ili u svakodnevno. 2 sa zatvaračenih džepova, sigurnost za ubacivanje u svoje esencijalne ili ruke. Visokokvalitetna pamučna tkanina plus spandex, to je lagana, meka, udobna i mršava. Otvori s rebrastim nogama, klasični dizajn, vjetrov i elastičnost. Pun dizajn ličnosti sa izvrsnom izradom i urednim šivanjem.

Više detalja

Izbor kupaca

Prana Halle ravne hlače II

KM 1.33

Odaberite Veličina da biste vidjeli povratnu politiku za stavku Uvezeno Zatvaranje dugmeta Mašinsko pranje Nabavite šik dodatak svojoj garderobi, dodajući pranu Halle ravne hlače II za

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.