• Nedavno
Munvot ženske trčanje treniraju joga hlače atletska tajica sa džepovima

Munvot ženske trčanje treniraju joga hlače atletska tajica sa džepovima

Zahvalnost:
KM 9.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Mašinsko pranje. 88% poliester 12% Lycra joga gamaše visokokvalitetne tkanine čuva ugodno. Wilud-Wicking, prozračna i rastezna tkanina. 2 bočni džepovi za nošenje tipki, mali i Pod hands-free.side Džep također dostupan za 4 ", 4,7", 5 ", 5,5" mobilnog telefona. Savršeno za jogu, ples, trčanje, trčanje, teretanu, fitnes, aerobiku, pilates ili drugu vježbu, bilo koje vrste vježbanja. Naše gamaše su ultra istegnuta i super meka. Oni su bliski za jednostavno nošenje.Munvot joga Capris, hlače i šorc pravi su aktivne odjeće koje su napravljene s performansama na umu. Za jogu je najvažniji atribut odjeće fleksibilnost. Napravljen od visokokvalitetne super meke tkanine, moći ćete se protezati u gotovo položaj s malo otpora s vaše odjeće. Hlače, gamaše i pantalone iz Munvota kreću se sa vašim tijelom i pomoći vam da dostignete nove visine u studiju. Izrađuju se da bi se osjetilo lagano i biti izuzetno prozračno. Uživajte u svom vremenu u studiju s funkcionalnom aktivnom odjećom koja je također izuzetno udobna. Kupujte danas i donesite konkretno domaće aktivno trošenje. Možete ih spojiti na svoje omiljene pilate klase ili joge, pilates, trčanje ili bilo koju vrstu vježbanja ili fitnes-vezanim aktivnostima.

Više detalja

Izbor kupaca

Prana Halle ravne hlače II

KM 1.33

Odaberite Veličina da biste vidjeli povratnu politiku za stavku Uvezeno Zatvaranje dugmeta Mašinsko pranje Nabavite šik dodatak svojoj garderobi, dodajući pranu Halle ravne hlače II za

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.