• Nedavno
Pod oklopom muških hladnih reflektora HYBRID

Pod oklopom muških hladnih reflektora HYBRID

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% poliester. Uvezeno. Zatvarač sa zatvaračem. Samo ručno pranje. Inteligentna izolacija hladnog refleksa za hladnopere na bilo koju aktivnost za ne zaustavljanje udobnosti i potpunu svestranost. Uzvišena izolacija jedinstvenim prekrivajućim uzorkom koji zavlače toplinu, ali još uvijek omogućava da se zrak prolazi tako da se ne pregrijavate. UA Storm tehnologija odbija vodu bez žrtvovanja prozračnosti. Glatka, ripstop tkanina tkanina za tijelo je lagana i izuzetno izdržljiva. Rukovne bočne ploče nude dodatnu prozračnost i mobilnost. Inteligentna izolacija hladnog refleksa za hladnopredgear prilagođava bilo kojoj aktivnosti za ne-stop udobnost i potpunu svestranost. Uzvišena izolacija jedinstvenim prekrivajućim uzorkom koji zavlače toplinu, ali još uvijek omogućava da se zrak prolazi tako da se ne pregrijavate. UA Storm tehnologija odbija vodu bez žrtvovanja prozračnosti. Glatka, ripstop tkanina tkanina za tijelo je lagana i izuzetno izdržljiva. Rukovne bočne ploče nude dodatnu prozračnost i mobilnost. Velikodušna trodijelna kapuljača s rebrastim stalkom ovratniku za dodatnu udobnost i pokrivenost. Sigurni, zip ručni džepovi. Odbačen, oblikovan rub za poboljšanu pokrivenost. Rebraste manšete.

Više detalja

Izbor kupaca

Prana Halle ravne hlače II

KM 1.33

Odaberite Veličina da biste vidjeli povratnu politiku za stavku Uvezeno Zatvaranje dugmeta Mašinsko pranje Nabavite šik dodatak svojoj garderobi, dodajući pranu Halle ravne hlače II za

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.