• Nedavno
NOVO BALANCE muški klizač kratki

NOVO BALANCE muški klizač kratki

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

83,5% poliester, 16,5% spandex. Uvezeno. Mašinsko pranje. NB suha tehnologija brzog sušenja Wricks Vlaga daleko od tijela kako bi vam pomogao da s lakoćom vježbate. Poly-pletena konstrukcija sa Spandexom za lakši pokret. Opremljena silueta dizajnirana da se oseća da se oseća u kuku i bedro i ostavite puni raspon kretanja bez viška tkanine. Drop igle jacquard pojas za udobnost i za pomoć u održavanju kratkih hlača. Strateški postavljeni mrežni otvori za dodatnu prozračnost. Novi klizač za balans kratki pruža udobnost i dodatnu pokrivenost tako da se možete fokusirati na svoju igru. Napravljeno sa NB suhom tehnologijom i strateški postavljenim mrežastim otvorima, tih muških klizača pomažu da vas drže i osuši na dijamantu. Bočni paneli za pjenu mogu vam pomoći da vam noge zaštićene od ogrebotina, dok jacquard pojas i dvostruko prstenovana konstrukcija prenose nude udobnost koja traje cijelu igru.

Više detalja

Izbor kupaca

Rvca Muški sport kratki IV

KM 0.33

52% pamuk, 48% poliester Uvezeno Zatvaranje nacrta Mašinsko pranje Stretci dres kratki sa elastičnim pojasom sa TECH CRTCORD Prednji palisni džepovi, logotip na leđima, obvezujući na he

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.