• Nedavno
Hatopants Žene biciklističke kratke hlače od mastan mekih visokog struka Srednja bedra pamučna spandex kratke hlače

Hatopants Žene biciklističke kratke hlače od mastan mekih visokog struka Srednja bedra pamučna spandex kratke hlače

Zahvalnost:
KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

92% pamuk, 8% spandex. Elastično zatvaranje. Mašinsko pranje. Visoki struk, biciklističke gaćice, ugrađeni, lagani, rastezbilni, srednji bedri, elastični pojas, osnovni Bermudski visoki, pamučni šorc. Pogodno za ležerni svakodnevni izgled i bicikl, biciklističke gaćice, jogu, vježbanje, fitnes, teretanu, trčanje. Njega odjeće - stroj operite hladno poput boja. Ne izbjeljivati. Objesite se suvo. Veličina i boja - Veličina ruči mala. Molimo pogledajte informacije o veličini u odjeljku za slike proizvoda. Boje mogu varirati ovisno o postavkama monitora i definicijama piksela. Dizajniran u Kaliforniji, SAD. Tkanina tipa 92% pamuk, 8% spandexmeasures male : struk 25.0 / otvaranje nogu 7,0 / dužina 18.0 / leg / kukovi 32.5 Veliki : struk 29.0 / kukovi za otvaranje nogu 7,5 / dužina 19,0 1xl : struk 31.0 / kuk 36.0 / otvor za noge 8.0 / dužina 20.0 2xl : struk 33.0 / kukovi 38.0 / otvor za noge 8.3 / Dužina 40.0 / Otvaranje noge 8.5 / Dužina 21.0 Disclaimercolor : Boja se može razlikovati kao Slike Zbog mnogih faktora kao što su postavke rasvjete i monitora. Molimo provjerite detalje mjerenja u odjeljku za slike i naš način da biste bili sigurni da vam je naš artikal mogao da vam se naša stavka može dobro uklopiti prije nego što vam se naš predmet može dobro uklopiti. Naša obveza Tezovi su fokusirani na pružanje uzbudljive kupovine Kenceence i osiguravajući da su naši visoki standardi kvaliteta. Hatopants se posvećuje pružanju svakom kupcu u najstanijih razmjena usluge kupcima.

Više detalja

Izbor kupaca

Rvca Muški sport kratki IV

KM 0.33

52% pamuk, 48% poliester Uvezeno Zatvaranje nacrta Mašinsko pranje Stretci dres kratki sa elastičnim pojasom sa TECH CRTCORD Prednji palisni džepovi, logotip na leđima, obvezujući na he

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.