• Nedavno
Alodor kratke hlače za ženske ležerne ljetne atletske kratke hlače Brze suho obložene kratke hlače

Alodor kratke hlače za ženske ležerne ljetne atletske kratke hlače Brze suho obložene kratke hlače

Zahvalnost:
KM 44.15

Količina robe
Dostupno na zahtjev

95% poliester, 5% spandex. Povucite zatvarač. Samo ručno pranje. 【4-smerna tkanina】 95% poliester + 5% spandex, lagani i prozračni materijal vili znojeći znoj da bi vas ohladili i ugodno tokom vježbanja. Dizajn dvostrukih sloja】 Unutarnji sloj nudi dodatnu pokrivenost i elastičnu podršku; Vanjski sloj bočni split dizajn nudi prozračnost i širi raspon pokreta. 【Elastična pojasa】 Ženske trke s širokim i mekim elastičnim pojasom udobno se uklapa bez pada, savršenog za ležerne habanje, trčanje, plivanje, vježbanje, teretanu, podizanje tegova, trčanje. 【MULTICALNING】 Trkačke gaćice su savršeni sa vrhovima rezervoara, majice kratkih rukava za ugodan izgled, dok ga nosite s tankim prslukom ili sportskim grudnjacima, ostavlja ljude hladnim utiskom. 【Napomena】 Ljubazno pogledajte grafikon Alodor Veličina i pažljivo odaberite svoju veličinu prije narudžbe. Svako pitanje, samo nas kontaktirajte slobodno!. Ugrađena mreža mreža : . Atletske kratke hlače imaju mrežnu oblogu za podršku udobnosti kako bi se pomoglo vlagom i dodali prozračnost da biste zadržali da ostanete hladni i suvi. Prozračna tkanina : . Hlače za vježbanje sa brzom suhom materijalom vrlo je lagan, prozračan i osjeća se hladnim dodirom, a ne gustom ili vrućom tkaninom, drži se dobro u pranje. Svestrano trošenje : . Čista kratke hlače mogu se podudarati sa različitim stilovima, čineći vas na čelu mode, jednostavan meč dat će vam izvanredan izgled. Možete nositi s bluzom, majicom, vrhom rezervoara, gornji dio obrezivanja, majica, kaput. Elastični struk : . Traka za struk nije u tijesnom ili mučnom, labavom i mekom, savršenom za vruće ljeto, učinite da se osjećate ugodno za nošenje cijeli dan!. Ležerne gaćice sa mladima Modni podudaraju se dobro s različitim odjećom i obućom, pogodnim za trčanje, ples, jogu, biciklizam, igranje kugličnih igara, planinarenja, hodanja, vježbanja, kuće, dnevno habanje kao padžame pantalone i tako dalje. Dobrodošli na vaš ljetni odmor, iz modne gaćice počinju, neće vam dopustiti da požalite.

Više detalja

Izbor kupaca

Prana 5 Kanab Shorts

KM 0.33

Napravljeno u SADu ili uvezeno Povucite zatvarač Mašinsko pranje Ostanite u cijelom danu koji nose prana 5 "kanab kratke hlače PUNKPATDva ručna džepa na prednjoj strani...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.