• Nedavno
Eschenbach posteljina tester plastike 1271 10x

Eschenbach posteljina tester plastike 1271 10x

Zahvalnost:
KM 21.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Uvećanje : 10x. veličina sočiva : 14,6 mm. Veličina sočiva za izrezivanje na dnu : 15 X 15 mm. Visina : 35 mm. lagana prenosiva lupa čini ga savršenim ručnim uređajem za poneti sa sobom. Ima preklopnu bazu tako da se može koristiti bez ruku, ali je dovoljno mali da stane u džep ili torbicu. Moćni Linen Tester Loupe može se koristiti za fotografisanje, sakupljanje maraka i novčića i još mnogo toga. Čini mjerenje snap i sa inčnim i metričkim skalama. Karakteristike : * uvećanje : 10x * veličina sočiva : 14,6 mm * Veličina sočiva za izrezivanje na dnu : 15 X 15 mm * Visina : 35 mm * uključena kožna futrola * mala,ali moćna lupa * savršeno za fotografiju,novčiće,marke, umjetnička djela * inčne i metričke vage * kada se rasklopi, ima svoje postolje * lagana * težina : 0,8 Oz proizvođač : Eschenbach porijeklo : Njemačka Model : 1271.

Više detalja

Izbor kupaca

Bigjigs Igračke Mini Lupe

KM 7.50

Četiri mini lupe sa temom životinja savršeno veličine za male ruke Idealno za upotrebu kod kuće ili u učionici Razvija vještine promatranja Idealno punilo za čarape ili poslastica za

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.