• Nedavno
LED džepna lupa sa uvećanjem svetlosti mala prenosiva lupa lupa zanimljiva

LED džepna lupa sa uvećanjem svetlosti mala prenosiva lupa lupa zanimljiva

Zahvalnost:
KM 24.55

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Samo izvucite lupu za nakit za upotrebu i vratite je kada se ne koristi. Samo izvucite lupu za nakit koju ćete koristiti. Dva LED-a vam omogućavaju da vidite detalje čak i pri slabom svjetlu ili tami. Džepni draguljar, odlično radi za nakit, marke, kovanice, satove, hobije, antikvitete, modele, industriju fotografija. Jednostavan za korištenje i sklopivi dizajn. Svako ima svoju" lupu". Možete povećati prednosti drugih, a možete i povećati nedostatke drugih. Možete Povećati Svoje Slabosti, Možete I Povećati Vlastite Nedostatke. Kako koristiti sopstvenu" lupu " određuje brzinu kojom osoba raste. Više odraz čovjekovog carstva života, kvaliteta i ukusa. Ručno mjerenje, može doći do greške od 1-2 mm, Molimo pogledajte stvarni proizvod. Ova Lupa je idealna za čitanje novina, knjiga, mapa, nakita i rukotvorina. Djeca ga također mogu koristiti za posmatranje S! Kada čitate u mraku, nećete se dugo osjećati umorno. Naša Lupa je napravljena od Abs materijala i prozirnih akrilnih optičkih sočiva. Ergonomski dizajn čini ga dobrom ravnotežom i udobnošću. Pogodno za ljude svih uzrasta. Odnesite ih kući i oni vam mogu pomoći da jasno pročitate male fontove! Vašim Bakama I Djedovima-Kada Im Date Ove Lupe, Stariji Rođaci Sa Slabim Vidom Će Vas U Potpunosti Pohvaliti.

Više detalja

Izbor kupaca

Bigjigs Igračke Mini Lupe

KM 7.50

Četiri mini lupe sa temom životinja savršeno veličine za male ruke Idealno za upotrebu kod kuće ili u učionici Razvija vještine promatranja Idealno punilo za čarape ili poslastica za

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.