• Nedavno
Optics PG1 traka za glavu vizir za glavu sa preciznim sočivom od mljevenog stakla

Optics PG1 traka za glavu vizir za glavu sa preciznim sočivom od mljevenog stakla

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Dual 29mm x 38mm / optička sočiva za precizno mleveno staklo. Zamjenjive s drugim markama, rupe za montiranje su raspoređene 3 ¾ " na sredini. Podesiva podstavljena traka za glavu od filca sa hipo-alergenom kožom. Vizir se okreće kada se ne koristi, odgovara svim veličinama glave, izdržljiv lagani klasični dizajn. Pribl. radna udaljenost (3,5 x) : 4", QO-SAD od 2008.godine. Precizna binokularna lupa za glavu, omogućava uvećanje bez ruku, omogućava trodimenzionalni vid. Može se nositi direktno preko naočara. Uputstva za razmenu sočiva/instalaciju : tip kartice : koristeći ravnu stranu ili kundak odvijača, lagano gurnite jezičke sa unutrašnje strane Lupe, poravnajte novo sočivo i ponovo umetnite jezičke. Vrsta vijka : prvo provjerite jesu li rupe za vijke raspoređene 3 ¾ " na sredini. Uklonite zavrtnje i sočivo. Umetnite novi objektiv i pričvrstite vijke ne preterajte. Objavljena radna udaljenost sočiva približna je i može se malo razlikovati s vizijom korisnika, veličinom/oblikom glave.

Više detalja

Izbor kupaca

Bar lupa - 2x-25x150mm

KM 19.35

Bar lupa2x25x150mmova prenosiva low vision bar lupa idealna je za svakoga u pokretu Nema više žmirenja i naprezanja očiju dok pokušavate čitati sitnim slovima...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.