• Nedavno
Bbsj osvijetljeni set Lupe. Najbolja lupa sa lampicama za starije osobe, makularna degeneracija, čitanje i hobisti

Bbsj osvijetljeni set Lupe. Najbolja lupa sa lampicama za starije osobe, makularna degeneracija, čitanje i hobisti

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

★Najbolja džepna lupa sa progresivno pojačanim uvećanjem. ★Super snaga pojačanja, čak i najmanji dragulji postaće kristalno jasni, videćete svaki mogući detalj. ★ Lagan i čvrst - ručka i sočivo ostaju udobni dugo vremena, a svjetlo za uključivanje/isključivanje je prekidač jednostavan za korištenje. ★ Sada možete sve pročitati u potpunosti, ispod premium staklenog sočiva. ★zbirka maraka, popravak satova i pregled nakita sada su vrlo jasni. Tip : Ručni lupa Zummaterijal : akrilno sočivo izgrađeno svetlo obezbeđuje uvećanje osvetljenja u mraku, može se uključiti/isključiti jednostavnim dugmetom kristalno čisti vizuelni prikazi : poboljšajte svaki detalj prilikom čitanja knjiga, novina, mapa, divljenja nakita ili izrade rukotvorina idealno za čitanje, sakupljanje, kola, nakit, itd.

Više detalja

Izbor kupaca

Bigjigs Igračke Mini Lupe

KM 7.50

Četiri mini lupe sa temom životinja savršeno veličine za male ruke Idealno za upotrebu kod kuće ili u učionici Razvija vještine promatranja Idealno punilo za čarape ili poslastica za

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.