• Nedavno
Bocbco Lupa Snažne Ručne Lupe, 30/60/90 Puta Svjetlo Led Rasvjeta Pull Hd Identificationque Nakit Visoko Uvećanje

Bocbco Lupa Snažne Ručne Lupe, 30/60/90 Puta Svjetlo Led Rasvjeta Pull Hd Identificationque Nakit Visoko Uvećanje

Zahvalnost:
KM 48.45

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Mini lupa -30 / 60 / 90x Hd zum, slika je jasna i svijetla. Ova Lupa je savršena za svakoga ko može ili imati problema sa vidom ili ako samo želite bliži pogled na sve što pročitate ili radite. Nudeći visoku jasnoću za promatranje sitnih tekstova, dijelova i detalja, povećalo stranice pomaže vam u proučavanju karata. snažno uvećanje omogućava starim očima da vide zamršene detalje i Fine printove sa neverovatnom jasnoćom. Napravljena od ogrebotina, prozirnih optičkih sočiva otpornih na lomljenje dizajniranih za starije osobe, studente, profesionalce, osobe sa Slabovidom i degeneracijom kože. Molimo pročitajte opis proizvoda. Prije kupovine, molimo Vas da mi pošaljete Email Ako imate bilo kakvih pitanja, hvala Name proizvoda : Hidden Magnifier Material : Abs, Leather Lens : akrilna optička Sočivameličenje : 30/60/90 puta (podložno stvarnom)prečnik sočiva : 25/12/8 mmizvor svetlosti : 2 Led svetla, 1 krivotvorena Svetlostnaga : 3 LR44 baterije sa dugmadima (nisu uključene)opseg primene : primenljivo za čitanje, posmatranje, uvažavanje, detektori novca, nakit, žad, porculanska identifikacija.Napomena : Ne stavljajte lupu na direktnu sunčevu svjetlost kako biste izbjegli Fire.Do ne koristite lupu za posmatranje Sunca kako biste izbjegli Burns.Do ne brišite sočivo i kućište tečnostima kao što su alkohol ili benzin.Cijenimo okruženje za kupovinu svakog kupca.Ovaj proizvod prodaje samo lupu, a slika ne sadrži druge proizvode.

Više detalja

Izbor kupaca

Bar lupa - 2x-25x150mm

KM 19.35

Bar lupa2x25x150mmova prenosiva low vision bar lupa idealna je za svakoga u pokretu Nema više žmirenja i naprezanja očiju dok pokušavate čitati sitnim slovima Ova pomoć za slabovid či

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.