• Nedavno
TAISK metalna lupa prenosiva lupa stezaljka na lupi sa svjetlom 5X USB Led lupa C Podesiva dug zanimljiv život

TAISK metalna lupa prenosiva lupa stezaljka na lupi sa svjetlom 5X USB Led lupa C Podesiva dug zanimljiv život

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

▲Dizajn bez ruku, podesiva gooseneck i baza za prekomjernu težinu, ova lupa je lagana i može se koristiti za hobije. Baza za prekomjernu težinu može osigurati stabilnost lampe za lupu. ▲Svetlo dizajnersko svjetlo kopče za lupu 10 W, osam puta lupa sa lampom,jako svjetlo vraća male i zamršene detalje u jasan fokus i jasno vidi pod bilo kojim svjetlosnim uslovima, Aluminijumska glava lampe je dobra za razmjenu topline i produžava vijek trajanja. ▲Fleksibilan i podesiv dizajn guščjeg vrata daje vam fleksibilnost da kreirate savršen ugao pod kojim ćete raditi, 360 okretanja za slobodno podešavanje, omogućava korisnicima da lako podese sočivo na bilo koju željenu visinu i položaj. ▲Izdržljiv materijal napravljen od metalnih stezaljki za teške uslove rada čvrsto se pričvršćuje za sto ili sto, usvajajući uštedu energije i jako led svjetlo, bez treperenja, bez zračenja, što će vam pomoći da zaštitite oči, Aluminijumska ručka za ručnu upotrebu. ▲Ova lupa će vam puno pomoći tokom ukrštanja, šivanja, vezenja, čitanja, izrade rukotvorina, zavarivanja, hobija ili malih projekata održavanja. LED lupa lampa je opremljena sa 16 super svetlih LED dioda, sa 170 lumena i 5w led snage, što se može jasno posmatrati u svim prigušenim uslovima. Multifunkcionalna lupa ima 3 puta uvećanje, možete videti male i složene detalje, učiniti pogled većim i svetlijim, što je veoma pogodno za čitanje, izradu, šivenje, zavarivanje, nakit, elektronsku popravku itd. Jednostavno za korišćenje USB napajanja i neograničeno korišćenje. Ne brinite hoće li svjetlo oslabiti ili prigušiti dok radi. Nema potrebe za zamjenom baterije. Izuzetna funkcija i fleksibilni guski vrat čine da se može slobodno podesiti u bilo kojem položaju, a metalna stezaljka olakšava stezanje na radnom stolu i radnom stolu. Unutrašnji jastučić u clamp-u osigurava da stol neće biti izgreban specifikacije : 16 SMD LED-ova za uštedu energije 3 puta uvećanje (8 dioptrija) 2 nivoa svjetline fleksibilni metal gooseneck prečnik sočiva : 3,5 inča Stezaljka za teške metale 5,3 stope USB kabl LED snaga : 5 W; lumeni : 170 LM 50,000 sati LED kontinuirana upotreba, nema potrebe za zamjenom sijalice veličina proizvoda (Dužina x Širina x visina) : 18,9 inča x 4,2 inča x 4,3 inča Sadržaj paketa : 1 x lupa lampa 1 x USB kabl.

Više detalja

Izbor kupaca

Bigjigs Igračke Mini Lupe

KM 7.50

Četiri mini lupe sa temom životinja savršeno veličine za male ruke Idealno za upotrebu kod kuće ili u učionici Razvija vještine promatranja Idealno punilo za čarape ili poslastica za

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.