• Nedavno
CEP muške ne prikazuju kompresijske čarape - bez prikazivanja čarapa za performanse

CEP muške ne prikazuju kompresijske čarape - bez prikazivanja čarapa za performanse

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

88% poliamida, 12% elastan. Napravljeno u SAD-u ili uvezeno. Mašinsko pranje. CEP Nema Show čarape za performanse : Kompresije Trčanje čarapa za muškarce pružaju udoban, funkcionalan fit za sportaše koje žele poboljšati performanse i za svakodnevnu upotrebu za smanjenje oteklina, umor i grčevi. Snadžerske čarape : podstavljene jastuke i bešavne pričvršćivanje na nose pružaju zaštitu od plikova i vrućih mjesta. Ova lagana, minimalistička čarapa održavat će noge tokom dužeg trčanja i atletike. Kartica za pete pruža ne postavljanje klizanja. Kompresija : Naši besprijekorni oblici dizajna elastičnih noktiju na noge bez ograničenja. CEP-ov kompresijski model smanjuje natezanje stopala, ubrzava oporavak i podržava povećanu cirkulaciju krvi. Udobnost i kvalitet : CEP-ova sintetička vlakna visoke tehnologije su izdržljiva, tvrda i izgrađena da traju. Naša kompresivna vlakna maksimiziraju prozračnost, uz smanjenje oticanja i smanjenje blistera. Nivoi kompresije osigurani su preko 150 nošenja. 89% poliamid (najlon), 11% elastan.

Više detalja

Izbor kupaca

Falke muns ess trekking - TK2

KM 14.99

40% polipropilen, 28% akril, 22% vune, 9% poliamid, 1% elastan Uvezeno Nema zatvaranja zatvaranja Mašinsko pranje Jednobojno pakovanje toplim pješačkim čarapama za muškarce i tinejdžer

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.