• Nedavno
Plod loom Boys '10 Pakov paket dvostruke odbrambene čarape za obnavljanje udobnosti

Plod loom Boys '10 Pakov paket dvostruke odbrambene čarape za obnavljanje udobnosti

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

53% poliester / poliéster, 44% pamuk / algodón, 3% Lycra® spandex / elastano. Uvezeno. Povucite zatvarač. Mašinsko pranje. 10 parove vrijednosti izdržljivih čarapa za dječake. Mekani, jastuk jedini dodaje udobnost natledom. Dualna tehnologija za dugotrajnu vlagu i kontrolu mirisa. Ojačana pređa u peti i nožnju povećava trajnost. Dizajniran sa glatkim šavom nožnim prstima za konturenu fit i manje iritacije. Zalihajte se na esencijama sa plodom loom dječaka Dual Defalt® jastuk Nema šansa u super vrijednosti 10-par paketa. Napravljeno sa ultra mekom tkaninom, ovim poliesterskim i pamučnim čarapama za dečake drže ga super ugodnim tokom dana. Dual Defen® tehnologija pruža vrhunsko upravljanje znojem i kontrolira najteže mirise za ostanak-cool udobnost. Izdržljiviji jastuk u potplatu omogućava otpornost na udarce za taj dodatni sloj mekoće, a rastezljiva Lycra® tkanina osigurava da čarape ostane u svakodnevnoj reproduciciji. Glatki komforni nožni šav eliminira skupno za općenije uklapanje iz učionice na igralište. Pokazatelji veličine pletenja (S, M, L) čine rublje sortiranje povjetara za obitelji sa djecom u više veličina. Dostupno u posadu, gležnju i bez prikaza u osnovnim crno-bijelim opcijama boja, obnavljaju svoju ladicu za čarapu s plodom lampica za dječake u loomu iz klasičnog marke vjerovanja za neusporedivu kvalitetu, udobnost i vrijednost.

Više detalja

Izbor kupaca

Defeet Areautor 3 Townee

KM 0.33

Poliester, najlon Mašinsko pranje Boja : Neon žuta / procesa plava Mašinsko pranje hladno, suhi nisko izbjeljivač, omekšivači ili oštri deterdženti 60% najlona, ​​39% reciklira

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.