• Nedavno
Vortex optike Muška glavna staza svakodnevne čarape za posade

Vortex optike Muška glavna staza svakodnevne čarape za posade

Zahvalnost:
KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

31% Merino vuna / 31% akril / 30% najlon / 6% poliester / 2% spandex. Povucite zatvarač. Mašinsko pranje. Idite iz kancelarije na stazu bez gubitka koraka sa čarapama izgrađenim kako bi odgovarali vašem zauzetom životu. Odzračene ploče oko vaših lukova drže vas osušenim da li radite na nogama ili ulazite na pohod, dok ojačani nožni prst i peta čine ugodno stajanje i duži život čarapa. Izgrađen da traje i da vas drži ugodno penjanje na korporativne merdevine i strmi uspon, to je jedna čarapa koju morate osvojiti svoj dan. Mašinsko pranje hladno, zrak suhi niski. Srednja : 6 - 8,5, velika : 9 - 11.5, X-LEGA : 12 - 14.5. 31% Merino vuna / 31% akril / 30% najlon / 6% poliester / 2% spandex. Povucite zatvarač. Mašinsko pranje. Idite iz kancelarije na stazu bez gubitka koraka sa čarapama izgrađenim kako bi odgovarali vašem zauzetom životu. Odzračene ploče oko vaših lukova drže vas osušenim da li radite na nogama ili ulazite na pohod, dok ojačani nožni prst i peta čine ugodno stajanje i duži život čarapa. Izgrađen da traje i da vas drži ugodno penjanje na korporativne merdevine i strmi uspon, to je jedna čarapa koju morate osvojiti svoj dan. Mašinsko pranje hladno, zrak suhi niski. Srednja : 6 - 8,5, velika : 9 - 11.5, X-LEGA : 12 - 14.5. Dizajniran za svakodnevno habanje, ali izgrađeno za avanturu, to su odjeća koja radi tako teška kao i vi. I zato što ne možete provesti svakog trenutka na terenu, naša mjerka izgleda jednako dobro u kancelariji i izlazi u grad kao što to čini na takmičenjima ili izviđačkim bulkom.

Više detalja

Izbor kupaca

Falke muns ess trekking - TK2

KM 14.99

40% polipropilen, 28% akril, 22% vune, 9% poliamid, 1% elastan Uvezeno Nema zatvaranja zatvaranja Mašinsko pranje Jednobojno pakovanje toplim pješačkim čarapama za muškarce i tinejdžer

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.