• Nedavno
Socks'nbulk 60 pari veleprodaja Bulk Sport Patch Unisex posada, gležnja, čarape za cijev, muškarci Žena djeca

Socks'nbulk 60 pari veleprodaja Bulk Sport Patch Unisex posada, gležnja, čarape za cijev, muškarci Žena djeca

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

80% pamuk, 15% poliester i 5% spandex. Uvezeno. Zatvaranje nacrta. Mašinsko pranje. 60 pari ženskih pamučnih sivih čarapa za sive posade : : Svako rasuti paket čarapa uključuje 60 pari povremenih pamučnih čarapa. Odaberite između čarapa za posade, čarape za gležnjeve, čarape cijevi ili tople termalne čarape. Dostupno u muškim, ženskim i dječjim veličinama. Sa 60 parova, više nikada nećete morati brinuti da će ponovo ponestati atletske čarape!. Sportske čarape : Pamučna mješavina čini ove čarape idealnim za različite aktivnosti i tokom cijele godine. Bilo da se trčate, biciklizam, vježbanje ili bavljenje sportom, ove čarape dopuštaju vam stopala da dišu. Dok ne bude previše sužen, stopala će se osjećati u ovim čarapama. Dizajn i udobnost : sadrži jastuk jedini koji ih čini ugodnijim od vaših tipičnih čarapa. Dodatni jastuk apsorbira šok za visokim udarnim sportom. Odlično za teretanu, trčanje ili vožnju biciklom. Pamučne čarape : Karakteristike mogućnosti za pljuvanje vlage kako bi vam pomogli da izvučete znojenje od vaše kože dok držite stopala hladnim i suvim. Udobnost spretanju omogućava vam da uđete u čarape udobne dok osiguravate da ostanu čak i kad ste u pokretu. Sadržaj : izrađen od kvalitetnih vlakana za dugovječnost. Napravljeno sa 80% pamukom, 15% poliestera i 5% spandex-a. Veličina 9-11 odgovaraće ženskim američkim veličinama cipela 5-11. Ovo je sjajan poklon za voljenom osobnom ili članu porodice sa veleprodajom nevjerojatnih 60 parova! Savršeni skupni dio za doniranje vaše omiljene dobrotvorne organizacije. Dodaj u košaricu sada dok je još uvijek na skladištu!. Nabavite 60 pari kvalitetnih sportskih čarapa za jednu nisku i nenadmašnu cijenu. Odaberite boje, uključujući bijelu, crnu i sivu. Sa toliko parova, nikad se nećete morati brinuti da ponestanete svojih omiljenih sportskih čarapa. Kad se mijenjate i izlazite iz teretane, biciklizma ili trčanja, osigurajte da imate dovoljno čarapa da ne morate stalno raditi rublje ! Svaki par sadrži jastuk jedinice za dodatnu udobnost koju napravite ove čarape za vrijeme ako ste često na nogama. Oni će također Wicking vlage daleko držati stopala hladnim i suhom. Ne klizi se čak ni u konstantnom filmovu.Perfect za sve sezone habanje, uključujući zimsko vrijeme! Nosite sa tenisice, čizme ili cipelama za sportski i mladenački izgled. Napravljeno sa 80% pamukom, 15% poliestera i 5% spandex-a. Veličina 10-13 odgovaraći će muške veličine cipela 7-12 (US) veličine 9-11 od 10-11 veličine ženskih cipela 5-11 veličine 6-8 Will Will Dečice veličine cipela 7-10 veličine 4-6, pogoduje dječje cipele sa sjedištem 4- 7.5.

Više detalja

Izbor kupaca

Falke muns ess trekking - TK2

KM 14.99

40% polipropilen, 28% akril, 22% vune, 9% poliamid, 1% elastan Uvezeno Nema zatvaranja zatvaranja Mašinsko pranje Jednobojno pakovanje toplim pješačkim čarapama za muškarce i tinejdžer

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.