• Nedavno
Vitalsox Unisex patentirane matične kompresijske čarape

Vitalsox Unisex patentirane matične kompresijske čarape

Zahvalnost:
KM 9.80

Količina robe
Dostupno na zahtjev

70% srebrni Dry Stat, 10% Spandex, 10% Lycra, 10% najlon. Uvezeno. Mašinsko pranje. Vitalsox ekskluzivni srebrni materijal za tehničke performanse subernog subera dizajniranog korišćenjem polipropilena brzog sušenja infuziran sa prednostima srebra. Italija je proizvela u Italiji koristeći najnoviju tehnologiju i stil. Snaga kompresije. Težina predmeta Težina : 1,0 kilograma. U Vital Ssoxu izrađujemo čarape za kompresiju od 1998. godine. Koristeći elastične slojeve koji savršeno rade kako bi se potaknuli protok krvi, poboljšavajući isporuku kisika u vašim mišićima dok smanjuje oteklinu za noge i lakta i grčevi. Dizajniran za trčanje, hodanje, stojeći, sjedenje, teretanu, jogu ili spavati u njima. Bolja cirkulacija jednaka je bržem oporavku i boljim performansama. Svaki stil je dizajniran sa tehničkim, sportskim karakteristikama, a izgrađen je sa patentiranim vlaknima razvijenim kroz godine iscrpnog istraživanja, povećane udobnosti i performansi, ova lagano podstavljena čarapa savršena je meč za zahtjevni sportaš, ali i za povremeni trkač koji traži savršeno osjećaj slobode. Spandiranje Spandex-a i sportsko-specifičnih za tehnike sa naprednim tehnikama pletenja, uključujući našu patentirani međusobno zaključani dijamantski obrazac da bismo vam dali idealno uklapanje i podršku za najizazovniju okruženju. Suha stopa = manje plikova. Lagano obložite loptu i na vrhu stopala za promociju udobnosti i uklanjanja abrazije i napona stopala. Kompresija započinje na sredinu nogu kako bi podržao arh i plantaru fascia. Smanjuje povrede - Plantarski fasciitis, šinovirani grčevi, CALF grčevi, izvučeni mišići, ahilovi i peta, plijesni, udruživanje krvi. Postupajte bolje, oporavite se brže i pojačajte svoje performanse. Jedna čarapa za trening, utrke i oporavak, ne najskuplje, već najbolju kompresiju po bilo kojoj cijeni. Proizvođači Arcos-a izrada kvalitetnih čarapa pod markicama Vitalsox, Sox, Worksox, Caresox, Čarape za oporavak, Eurosocks i eure u Italiji nikada nisu prevarile na najniži ponuđač. 'Prave patentirane čarape za kompresiju, izrađene u Italiji'. Originalne čarape za kompresiju. Zapravo testiran za idealnu kompresiju. Nije najlonski. Unaprijed obrađen u omekšioniku tkanine. Ruka pregledana.

Više detalja

Izbor kupaca

Defeet Areautor 3 Townee

KM 0.33

Poliester, najlon Mašinsko pranje Boja : Neon žuta / procesa plava Mašinsko pranje hladno, suhi nisko izbjeljivač, omekšivači ili oštri deterdženti 60% najlona, ​​39% reciklira

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.