• Nedavno
Feeruunes ženske nevidljive čarape - šuplji prozračni pamučni pamuk visoki elastični 10 pari od 10 boja

Feeruunes ženske nevidljive čarape - šuplji prozračni pamučni pamuk visoki elastični 10 pari od 10 boja

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ne sadrži štetne supstance, drži noge suho, udobnu, prozračnu i miris-otporne na visokokvalitetnu ultra-meku pamučnu tkaninu Wicks znoje i sprečava mirise, omogućavajući slobodno disanje. Plus, nema više smrdljivih stopala. 【Materijal je 80% poliester + 20% pamuk 10 parova u vrećici (jedna veličina)】 Najbolje radne čarape za znojne noge za muškarce za muškarce Staklene mane malene čarape za muškarce za muškarce Čarape niske rez muške čarape mane maške kratke čarape Veličina 10-13 Niske rezane čarape bez prikazivanja Muns Socks Pamuk nije pokazao čarape za žene nisu pokazale da nisu pokazale da su crne čarape ne prikazuju crne čarape za žene čarape. Žene Ne Show Socks Žene Nema pokazivanja na čarapama Nema uzorka Nepovezi Žene Ne Show Pamuk Nema Prikaži ženske čarape Ne show crni no nema čarapa za žene Ženske žene Čarape sa niskim rezom bez prikazivanja crne čarape Ženske čarape za žene Ne Show Čarape Nema Prikaži žene. Super prozračivo : Naše čarape su 2-3 puta prozračnije i znoji u apsorpciji od ostalih čarapa, čineći noge i cipele osjećaju se svježim i slobodnim. Dizajniran za ugodnu upotrebu, pogodan za bilo koju sportsku aktivnost, golf, jogu, teretanu, biciklizam, trčanje, hodanje, stojeći, putovanja ili preferirani izbor. Dobra otpornost na klizanje : tehnologija silikona sastoji se od visokokvalitetnog medicinskog biosilikona ostaje na mjestu i neće kliznuti s visokih potpetica. Možete se osloniti na naše čarape koje ne označavaju da biste bili udobno na mjestu tokom cijelog dana.

Više detalja

Izbor kupaca

Defeet Areautor 3 Townee

KM 0.33

Poliester, najlon Mašinsko pranje Boja : Neon žuta / procesa plava Mašinsko pranje hladno, suhi nisko izbjeljivač, omekšivači ili oštri deterdženti 60% najlona, ​​39% reciklira

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.