• Nedavno
Darn teška frekvencijska posada lagana čarapa sa jastukom - muške

Darn teška frekvencijska posada lagana čarapa sa jastukom - muške

Zahvalnost:
KM 10.78

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ukratko, korištenje recikliranog najlona očuva energiju i vodu i smanjuje emisiju stakleničkih plinova iz proizvodnje. Dok Spandex čini ne više od 5% vlakana koje se koristi u našem gotovom proizvodu, predstavljalo je 27% sirovina koje smo nabavili prošle godine. Koristimo Repreve, najlon 6 vlakana izrađenih od pretraženog industrijskog otpada koji bi inače bio oduzet ili downcycl. Napravljeno u SAD - svaki par čarapa je pleten u Northfieldu, Vermont - savršeno testiranje za najfinije vrhunske čarape za sve vremenske performanse. Iako imamo za cilj smanjiti upotrebu Virgin Nilona u našim proizvodima, reciklirani najlon je iznosio samo 4% naše najlonske potrošnje prošle godine. Nažalost, najteži je materijal u našoj mješavini vlakana zamijeniti recikliranom alternativom. Napravljeno u sad. Prava bešavna tehnologija omogućava neodredivu fuziju šava za ultra gladak, nevidljiv osjećaj. Kada su u pitanju sintetika, prvenstveno smo fokusirani na pretvaranje Djevičanskog najlona i poliestera za reciklirane alternative. Mekana, prozračna merino vuna ima brzo sušenje, sve vremenske performanse koje vas drže ljeti i toplo u zimi. Napravljeno u sad. Prava bešavna tehnologija omogućava neodredivu fuziju šava za ultra gladak, nevidljiv osjećaj. Ipak napravljen u Vermontu, SAD. Kao što biste očekivali, aktivno istražujemo i testiramo nova vlakna i mješavine pređe koje se ne pojavljuju u našim trenutnim proizvodima. Do danas, najloni koji se generiraju iz pre-potrošačkog otpadnog materijala dobro su se zadržali protiv naših zahtjeva za izdržljivost, ali bismo željeli pronaći jednako dobar izvor recikliranog najlona ili prediva za post-potrošača koji miješaju i najlon pre i nakon potrošača. Dugi niz godina smo priorizirali upotrebu Merino vune isključivo iz ovaca koje nisu izložene praksi mulesa. Živimo i radimo u Northfieldu, Vermont.Merino vuna, najlon, spandex. Naša najstrašinija konstrukcija. Brzo djelovanje izvlači vlagu dalje od kože, tako da nema više znojnih, smrdljivih čarapa. Aktivno radimo s našim dobavljačima za izvor više recikliranog najlona, ​​tako da ga možemo ugraditi u naše linije proizvoda. godine obavezali smo se da podržimo odgovorni vuneni standard (RWS) i pomaknemo 100% našeg opskrbe vune u RWS certificiranu Merino vunu. Nakon toliko decenija Zašto još uvijek tretiramo svaki par naših čarapa ovdje u Vermontu? Ne radimo to jer je to lako učiniti - to radimo jer je to ispravno. Lagan sa jastukom - laganom i jakom sa tankim slojem jastuka duž baze stopala. Naše dvorište je savršeno testirano testiranje kako bi se najfinije premium pripremile sve čarape za performanse vremena.

Više detalja

Izbor kupaca

Falke muns ess trekking - TK2

KM 14.99

40% polipropilen, 28% akril, 22% vune, 9% poliamid, 1% elastan Uvezeno Nema zatvaranja zatvaranja Mašinsko pranje Jednobojno pakovanje toplim pješačkim čarapama za muškarce i tinejdžer

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.