• Nedavno
El Paso dizajni bacaju navlake za jastuče, 18 x 18, ruku u tkanju u jugozapadu i izvornim američkim stilovima. Ručni izrađeni zapadni ukrasni jastuk u vuni.

El Paso dizajni bacaju navlake za jastuče, 18 x 18, ruku u tkanju u jugozapadu i izvornim američkim stilovima. Ručni izrađeni zapadni

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Vuna. Uvezeno. Prekrasna 100% ručna vuna od jastuka od jastuka mjeri otprilike 18 inča za 18 inča. Jastuk nije uključen. Prirodna vuna je ekološki prihvatljiva i obnovna vlakna koja je izdržljiva, prirodno otporna na boju, hipoalergeni i otporan na vatru. Svijetli, živopisni jugozapadni, meksički i izvorni američki dizajni izrađeni od čiste vune tkane nad poliesterskim osnovama za dodatnu snagu i izdržljivost. Snima bogatu povijest i rustikalnu očaravanje jugozapadnih i izvornih američkih kultura. Vuna. Uvezeno. Prekrasna 100% ručna vuna od jastuka od jastuka mjeri otprilike 18 inča za 18 inča. Jastuk nije uključen. Prirodna vuna je ekološki prihvatljiva i obnovna vlakna koja je izdržljiva, prirodno otporna na boju, hipoalergeni i otporan na vatru. Svijetli, živopisni jugozapadni, meksički i izvorni američki dizajni izrađeni od čiste vune tkane nad poliesterskim osnovama za dodatnu snagu i izdržljivost. Snima bogatu povijest i rustikalnu očaravanje jugozapadnih i izvornih američkih kultura. El Paso dizajni.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.