• Nedavno
40inch ljubičasta broj 6 Crown Balloons, rođendanski baloni za žene i djevojke, svadbeni godišnjica slavi ukrasni baloni.

40inch ljubičasta broj 6 Crown Balloons, rođendanski baloni za žene i djevojke, svadbeni godišnjica slavi ukrasni baloni.

Zahvalnost:
KM 3.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Paket uključuje : 1 * 40 inčni baloni za ljubičaste brojeve, 1gold mini krunski baloni, 1 slama, 20 ljepilo tačkice (za povezivanje kruna balona i balona brojeva; možete lijepiti balone gdje god želite da ukrasite). Materijal : Balon je izrađen od visokokvalitetne aluminijske folije, sa svijetlim bojama, ekološki prihvatljivim, netoksičnim, sigurnoj i pouzdanim. Značajke : balon ima krunu, koja je ljepša i jedinstvenija. Jednostavno za rukovanje, automatski se zapečati nakon inflacije i može se ponovo koristiti nakon deflacije. Primjenjiva scena : rođendanska zabava, godišnjica vjenčanja, proslava godišnjice, proslava foto kabine, itd. Inflacija Savjet : Napuhajte slamu ili ručnu pumpu, koja se može napuniti zrakom ili helijumom; pun helijuma može letjeti u nebo. Svaki set balona dolazi s slamom da vam pomogne da popunite zrak, a kada galoon treba ispuštati, slama se može umetnuti u otvor za inflaciju da bi se ispustio zrak. Usluga nakon prodaje : Netaknuta stopa balona je iznad 99%, ako imate bilo kakvih problema sa kvalitetom, kontaktirajte nas. 100% povrat, molim vas, budite sigurni da kupujete! Ljepilo. Ljepilo. Paket uključuje : 1 * 40 inčni baloni za ljubičaste brojeve, 1gold mini krunski baloni, 1 slama, 20 ljepilo tačkice (za povezivanje kruna balona i balona brojeva; možete lijepiti balone gdje god želite da ukrasite). Materijal : Balon je izrađen od visokokvalitetne aluminijske folije, sa svijetlim bojama, ekološki prihvatljivim, netoksičnim, sigurnoj i pouzdanim. Savjet za inflaciju : naduvati slamom ili ručnom pumpom, koja se može napuniti zrakom ili helijumom; pun helijuma može letjeti u nebo. Da biste spriječili pucanje, nemojte napuhavati balon previše, po mogućnosti oko 90%.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.