• Nedavno
2kom stojeći rođendanski baloni,ukrasi za rođendanske zabave potrepštine za tuširanje beba, Baloni za rođendansku tortu Baloni za rođendanski poklon.

2kom stojeći rođendanski baloni,ukrasi za rođendanske zabave potrepštine za tuširanje beba, Baloni za rođendansku tortu Baloni za

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Dobićete : 2 kompleta rođendanskih balona koji uključuje 1 balon za tortu za Sretan rođendan, 1 balon za rođendanski poklon, 1 balon od zlatne folije, 1 balon od crvene folije, 2 slamke koje pomažu u oslobađanju gasa i 4 kopče pomažu da rođendanski balon stoji. Veličina : Baloni za rođendansku tortu su 35,5 x 17,7 inča - 90 x 45 cm (uključujući balone sa dugmadima) kada su naduvani, Baloni za rođendanski poklon su 35,5 x 15,7 inča (90 x 40 cm) kada su naduvani količina i veličina su dovoljne da ukrasite svoju divnu rođendansku zabavu. Baloni od metalne folije : baloni od metalne folije mogu stajati samostalno zbog pomoći balona i kopči sa dugmadima, možete ih prikazati i na različite načine, kao što je lijepljenje balona na zid ili bilo koji ukras koji želite dvostranom trakom ili koristiti druge načine želite ukrasiti. Rođendanska zabava : ukrasite ga na ulazu da biste dočekali svoje goste ili napravite balon kao photo booth za rođendansku zabavu kako biste ostavili nezaboravnu uspomenu. Ukrasite šareni metalni balon za tortu na vašoj zabavi kako bi vaša zabava izgledala pop i šarenije i privlačnije, a vaši gosti će to rado vidjeti, a vi ćete uživati u svom divnom vremenu. Dizajn rođendanskih balona : baloni od metalne folije dizajnirani su sa rođendanskim kolačima, rođendanskim svijećama i rođendanskim poklonima jarkih i šarenih boja kako bi vaša rođendanska zabava izgledala atmosfernije. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte, mi ćemo biti odgovorni za svakog kupca, molimo vas da budete sigurni da kupite!. Dobićete : 2 kompleta rođendanskih balona koji uključuje 1 balon za tortu za Sretan rođendan, 1 balon za rođendanski poklon, 1 balon od zlatne folije, 1 balon od crvene folije, 2 slamke koje pomažu u oslobađanju gasa i 4 kopče pomažu da rođendanski balon stoji.Veličina : Baloni za rođendansku tortu su 35,5 x 17,7 inča - 90 x 45 cm (uključujući balone sa dugmadima) kada su naduvani, Baloni za rođendanski poklon su 35,5 x 15,7 inča (90 x 40 cm) kada su naduvani količina i veličina su dovoljne da ukrasite svoju divnu rođendansku zabavu.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.