• Nedavno
Komplet luka za stolne balone i stalak za stupce za vjenčanje Baby Shower Rođendanska zabava

Komplet luka za stolne balone i stalak za stupce za vjenčanje Baby Shower Rođendanska zabava

Zahvalnost:
KM 17.80

Količina robe
Dostupno na zahtjev

?【Visoka kvaliteta i čvrsta】 : dobro dizajnirana baza postolja za vodene balone i torba za vodu, stabilan PVC pipe.It neće se naglo tresti zbog sudara vjetra ili objekta,neka uživate u srećnoj zabavi. ?【Visok kvalitet i čvrst】 - stub za balon je presavijeni integralni dodatak,savijanje nije lako slomiti.C-clamp nosači su napravljeni od jake inženjerske legure aluminijuma sa spužvastom podlogom sa strane blizu stola, čvrsto se pričvršćuje za sto i neće povrediti sto, može dugo da podrži balonski luk. ?【Podesiva veličina】 - svaki stub ima dimenzije 15 inča, ukupna dužina stubova je 13 stopa. Visina i širina balonskog luka je podesiva za veličinu vašeg stola. ?【Kreativni dizajn】 : gornji dizajn štapa, na vrh možete postaviti jednoroga ili drugi balon kako bi vijenac ili stub izgledali kreativno i energično. Upotrijebite kopče i tačke od cvijeta šljive da ukrasite različite stilove na zabavi ili vjenčanju.Takođe možete dodati neku traku ili stabljike cvijeća koje odgovaraju vašoj šemi boja. ?【Široke primjene】 : komplet stupaca za balone savršen je ukras za vjenčanja, svadbene događaje, maturu, rođendansku dekoraciju, bifee sa slatkišima, stolove za deserte, tuševe za dječake i djevojčice, Božićnu dekoraciju, novogodišnju dekoraciju i još mnogo toga. Možete ga ponovo koristiti u raznim prilikama. Komplet luka za stolne balone i stalak za stupce za balone.

Više detalja

Izbor kupaca

Qualatex 16 Onyx Crni Baloni

KM 13.27

Dodajte malo boje svojoj zabavi sa našim 16 " Onyx crnim balonima od lateksa Ovi veliki Onyx crni baloni od lateksa dodat će veliki utjecaj na vaš dekor za zabavu! Koristite sami ili komb

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.