• Nedavno
40-inčni bijeli broj 2 Trackie Baloni, rođendanski baloni za djecu i Aldult, balone za folije Jumbo helijum, 2. rođendanske zabave.

40-inčni bijeli broj 2 Trackie Baloni, rođendanski baloni za djecu i Aldult, balone za folije Jumbo helijum, 2. rođendanske zabave.

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Paket uključuje : 1 * 40 inčni baloni za bijeli broj, 1 baloni tratinčica, 1 slama, 4 ljepilo tačkice (za povezivanje tratinčica balona i balona brojeva.). Materijal : Balon je izrađen od visokokvalitetne aluminijske folije, sa svijetlim bojama, ekološki prihvatljivim, netoksičnim, sigurnoj i pouzdanim. Značajke : Jednostavno za rukovanje, automatski se zaptiva nakon inflacije i može se ponovo koristiti nakon deflacije. Prijavite se na rođendanski ukras za rođendan, godišnjicu vjenčanja, proslava godišnjice, foto kabine, rekvizitke za fotografije itd. Inflacija Savjet : Napuhajte slamu ili ručnu pumpu, koja se može napuniti zrakom ili helijumom; pun helijuma može letjeti u nebo. Svaki set balona dolazi s slamom da vam pomogne da popunite zrak, a kada galoon treba ispuštati, slama se može umetnuti u otvor za inflaciju da bi se ispustio zrak. Usluga nakon prodaje : Netaknuta stopa balona je iznad 99%, ako imate bilo kakvih problema sa kvalitetom, kontaktirajte nas. 100% povrat, molim vas, budite sigurni da kupujete! Paket uključuje : 1 * 40 inčni baloni za bijeli broj, 1 baloni tratinčica, 1 slama, 4 ljepilo tačkice (za povezivanje tratinčica balona i balona brojeva.). Materijal : Balon je izrađen od visokokvalitetne aluminijske folije, sa svijetlim bojama, ekološki prihvatljivim, netoksičnim, sigurnoj i pouzdanim. Značajke : Jednostavno za rukovanje, automatski se zaptiva nakon inflacije i može se ponovo koristiti nakon deflacije. Prijavite se na rođendanski ukras za rođendan, godišnjicu vjenčanja, proslava godišnjice, foto kabine, rekvizitke za fotografije itd. Inflacija Savjet : Napuhajte slamu ili ručnu pumpu, koja se može napuniti zrakom ili helijumom; pun helijuma može letjeti u nebo. Svaki set balona dolazi s slamom da vam pomogne da popunite zrak, a kada galoon treba ispuštati, slama se može umetnuti u otvor za inflaciju da bi se ispustio zrak. Usluga nakon prodaje : Netaknuta stopa balona je iznad 99%, ako imate bilo kakvih problema sa kvalitetom, kontaktirajte nas. 100% povrat, molim vas, budite sigurni da kupujete! Paket uključuje : 1 * 40 inčni baloni za bijeli broj, 1 slamkasti baloni, 1 slama, 4 ljepila (za povezivanje balona i balona brojeva.) Materijal : balon izrađen je od visokokvalitetne aluminijske folije, sa svijetlim bojama, ekološkim bojama, ekološki prihvatljivim , netoksično, sigurno i pouzdano. Savjet za inflaciju : naduvati slamom ili ručnom pumpom, koja se može napuniti zrakom ili helijumom; pun helijuma može letjeti u nebo. Da biste spriječili pucanje, nemojte napuhavati balon previše, po mogućnosti oko 90%.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.