• Nedavno
Kunggo Gold 15 balon i jedan 18in Crown Balloon - paket od 8/4 zlata i 4 zlatne konfete lateksa za dekoracije za zabave,odličan za ukras balona za 15.rođendan.

Kunggo Gold 15 balon i jedan 18in Crown Balloon - paket od 8/4 zlata i 4 zlatne konfete lateksa za dekoracije za zabave,odličan za

Zahvalnost:
KM 4.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Funny balloons party dekoracija za 15.rođendan dječaka/djevojčice. Komplet vrijednosti : 32-inčni balon za golg foliju "15", džinovski baloni od krunske folije od 32 inča,1 pakovanje od 8 balona od lateksa-4 kom zlatnih balona od lateksa i 4 kom Zlatnog konfeta od lateksa. Visok kvalitet : svi baloni od folije su napravljeni od visokokvalitetnog materijala, sigurni, jaki i dugotrajni, podržavaju helijum ili vazduh. Uživajte u zabavi : žive boje i modni dizajn savršen je izbor za stvaranje rođendanske dekoracije. Iznenađenje : kupite komplet i uživajte u zabavi!!i što čini vašu zabavu kreativnijom i drugačijom!Ako niste zadovoljni našim primljenim paketom, molimo vas da nas kontaktirate putem, mi ćemo ga zamijeniti za vas u najkraćem mogućem roku. Zlatni balon od 15 inča i jedan balon od 18 inča od 8 4 zlata i 4 zlatne konfete lateksa za dekoracije za zabave,odličan za ukras balona za 15.rođendan.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.