• Nedavno
Ponyflo Kapa Za Performanse

Ponyflo Kapa Za Performanse

Zahvalnost:
KM 14.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Zatvaranje čičaka. Samo Ručno Pranje. Upoznajte našu novu liniju Ponyflo Performance! Ova linija koristi apsolutno najkvalitetnije tkanine od svih šešira u našem katalogu! Napravili smo našu novu liniju performansi da bude najbolji šešir na tržištu. Koristeći naš Elastafit Secure patentirani dizajn nadogradili smo svaki aspekt onoga što je našu aktivnu liniju učinilo poznatom. Naš šešir Nadia performance koristi našu tehnički najnapredniju tkaninu koja je upf50+ vodootporan spolja i znoj upijajući iznutra.Povrh toga, dodali smo reflektirajuće cijevi za visoku vidljivost, obod protiv odsjaja, akcentne ploče za dodatnu ventilaciju, podignuti logo i premium silikonsku oznaku. Patentirani dizajn : koristimo patentiranu konstrukciju otvorenih leđa, sa otvorom za leđa koji je veći od vašeg osnovnog šešira, omogućavajući svim tipovima kose da se slobodno provuku kroz rupu i smjeste bilo koju frizuru!. Zatvaranje bez zapetljavanja : pored Ponyfloovog jedinstvenog patentiranog dizajna, korišten je i poseban čičak kvaliteta bez zapetljanja kako bi se spriječilo da se vaša kosa zapetlja i ošteti. Sastav tkanine : 94% poliester i 6% spandex. Za ovaj model preporučujemo ručno čišćenje mjesta. Naša linija performansi je najbolji kvalitet koji nudimo - svaki aspekt naših šešira je unapređen. Napravili smo našu novu liniju performansi da bude najbolji šešir na tržištu. BRI performance šešir je dizajniran sa patentiranom Elastafit Secure konstrukcijom. Uključuje tehnički naprednu tkaninu UPF50+, izuzetno laganu, rastezljivu u 4 smjera i teksturu saća za naprednu prozračnost. Uključuje obod protiv odsjaja, vrhunsku ugrađenu traku za znoj, podignut logo i silikonsku oznaku. Šešir Nadia performance dizajniran je sa patentiranom Elastafit Secure konstrukcijom. Uključuje tehnički naprednu tkaninu koja je UPF50+, izuzetno lagana, ima 4-smjer rastezljive i reflektirajuće cijevi. Uključuje obod protiv odsjaja, vrhunsku ugrađenu traku za znoj, podignut logo i silikonsku oznaku.

Više detalja

Izbor kupaca

Kangol Opran Bejzbol,

KM 0.33

100% pamuk Uvezeno Podesivo zatvaranje Samo Ručno Pranje Savršeno pristaje : naš Bejzbol šešir je prilagođen da savršeno naglasi vaše karakteristike Naša kuglična kapa koja odgovar

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.