• Nedavno
JAVENPROEQT Scary Giant Octopus Unisex radni šešir sa dugmetom(2kom) Podesiva kravata sa trakom za znoj jedne veličine

JAVENPROEQT Scary Giant Octopus Unisex radni šešir sa dugmetom(2kom) Podesiva kravata sa trakom za znoj jedne veličine

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% poliester. 1.Materijal : prozračni poliester, naš radni poklopac ručnik za upijanje znoja je pamuk, dugmad su plastična.znoj-upijajući i prozračan, nije lako naborati, prijatan za kožu, udoban za cjelodnevno nošenje. 2.Veličina : gornji prečnik 18cm / 7in.Naš radni šešir sa elastičnom trakom može stati većinu ljudi, može se vezati u prelijepu mašnu, dražesniju za nošenje. 3.Jedna veličina najviše odgovara : podesivi dizajn kaiša, možete koristiti elastičnu traku za jednostavno podešavanje veličine kapice koja ima samo jednu prosječnu veličinu dostupnu za sve vrste tipa glave i frizure. 4.Radna kapa sa dugmadima i trakom za znoj : naše radne kape su dizajnirane sa dugmadima sa obe strane glave za postavljanje naramenica za lice, ublažavanje bolova u uhu. 5.Pranje : to je radna kapa za višekratnu upotrebu i izdržljiva,perite je rukama ili mašinama hladnom vodom i sprečavate bledenje. Dugmad na ušima oslobađaju uši i čine ih ugodnijim za nošenje. Ugrađena pamučna traka za znoj preko čela, lako upijajte znoj, održavajući glavu suvom i svežom, nikada ne utiče na vaše radove, izbegavajte da vam znoj padne na obraze, donosi vam udobno iskustvo nošenja. Visokokvalitetni materijal Materijal : prozračni poliester, ručnik za upijanje znoja je pamuk, dugmad su plastična., jednostavan za pranje i brzo sušenje, pogodan za dugo nošenje. Free size posebno dizajnirana elastična traka je fleksibilna i pogodna za većinu veličina. Modni štampanje izgled je lijep, pošaljite osobu i zadržite se dobar izbor. 2 Pakovanje uključeno. Lako se čisti, perite u mašini u hladnoj vodi sa blagim deterdžentom. Neće izblijediti i smanjiti se nakon nekoliko puta za pranje. Može se sušiti, a ne izbjeljivati.

Više detalja

Izbor kupaca

NFL New Era OTT Hood

KM 3.33

Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju Idite na vaše naredbe za početak povratka...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.