• Nedavno
Yizhichu1990 Uniseks Obična Bejzbol Kapa Sa Ravnim Obodom Adjustbale Prazna Snapback Jednobojna Kapa

Yizhichu1990 Uniseks Obična Bejzbol Kapa Sa Ravnim Obodom Adjustbale Prazna Snapback Jednobojna Kapa

Zahvalnost:
KM 3.80

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Poliester, Pamuk. Snap zatvaranje. Samo Ručno Pranje. Strukturirana Firma Prednji 6 Panel Low-Fitting. Materijal : 50% Pamuk+50% Poliester , Ravan/Obod. Veličina : podesiva, 58cm (jedna veličina odgovara većini). Jedna veličina-podesiva Plastična kopča za zatvaranje na leđima, lako možete prilagoditi poklopac na glavu i osigurati sigurno prianjanje i maksimalnu udobnost u svakom trenutku. Bejzbol šeširi čine savršen dodatak za cijelu sezonu. Osim što izgledaju slatko, štite vaše lice od sunca, odlične su za sakrivanje neuredne kose po vlažnom vremenu, a idealne su i za aktivnosti na otvorenom. Moderna bejzbol kapa po kvalitetnoj Robi! Dostupno u širokom spektru svijetlih, jednobojnih boja koje su pogodne za muškarce i žene. Odličan poklon predmet! Vaš poklon će biti veoma cijenjen.

Više detalja

Izbor kupaca

NFL New Era OTT Hood

KM 3.33

Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju Idite na vaše naredbe za početak povratka...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.