• Nedavno
Trendy prodavnica odjeće ženski repovi reverzibilne šljokice mrežaste kamionske kape

Trendy prodavnica odjeće ženski repovi reverzibilne šljokice mrežaste kamionske kape

Zahvalnost:
KM 9.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% poliester. Zatvaranje čičaka. Samo Ručno Pranje. Modni kamiondžijski šešir s jednom rupom na leđima za žensku kosu u repu. Ove reverzibilne šljokice na šeširu možete jednostavno prevući gore ili dolje za svestran izgled. 5 ploče, strukturirani krunu, krut i unaprijed zakrivljeni račun, iste boje pod račun. Završeno sa podesivim zatvaračem na čičak. Jedna Veličina Odgovara Većini Žena. Naša trendi prodavnica odjeće ženski repovi reverzibilne šljokice mrežasta Kamionska kapa je moderan kamionski šešir za one dame sa kosom u repu pozadi. Ove reverzibilne šljokice na šeširu možete jednostavno prevući gore ili dolje za svestran izgled. Napravljen od 100% poliestera. Reverzibilne šljokice ukrašene su na prednjoj kruni i na novčanici. 5 ploča. Srednji profil. Strukturirana kruna. Čvrsta i unaprijed zakrivljena novčanica, jednobojna pod računom. Završeno sa podesivim zatvaračem na čičak. Jedna veličina odgovara većini žena.

Više detalja

Izbor kupaca

NFL New Era OTT Hood

KM 3.33

Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju Idite na vaše naredbe za početak povratka...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.