• Nedavno
Početna Moda DIY feferoni Pizza vezeni Tata šešir Podesiva pamučna kapa bejzbol kapa za muškarce i žene

Početna Moda DIY feferoni Pizza vezeni Tata šešir Podesiva pamučna kapa bejzbol kapa za muškarce i žene

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% pamuk. Kopča za zatvaranje. Samo Ručno Pranje. Pamuk Napravljen. Jedna veličina odgovara svima-svaki šešir ima podesivu kopču koja vam omogućava da je prilagodite tako da odgovara mladima, tinejdžerima, muškarcima i ženama sa vrhunskim, udobnim stilom. To je jednostavan izgled, koji dodaje zabavan i moderan bljesak u vaš stil. Savršeno za žene, muškarce, mame, tate, tinejdžere i tinejdžere. Odlično za događaje na otvorenom/u zatvorenom prostoru kao što su muzički festivali, koncerti, škola, zabave, posljednji vikendi, vikend bijeg, rođendanske zabave i sve posebne proslave. Bez napora ljuljajte ga sa bilo čim-uskim farmerkama, odjećom za vježbanje, šortsom, traperom, haljinama, suknjama, kupaćim kostimima itd. Strukturiran, 6-panel. Paket : 1kom bejzbol kapa. Pamuk napravljen, strukturna kapa, šest ploča.Jedna veličina za sve, Paket : 1kom bejzbol kapa.

Više detalja

Izbor kupaca

Ponyflo Kapa Za Performanse

KM 14.99

Zatvaranje čičaka Samo Ručno Pranje Upoznajte našu novu liniju Ponyflo Performance! Ova linija koristi apsolutno najkvalitetnije tkanine od svih šešira u našem katalogu! Napravili smo

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.