• Nedavno
Američka Arhiva igle Legenda Nacionalna Hokejaška liga NHL tim Podesiva kopča kaiš Tata šešir

Američka Arhiva igle Legenda Nacionalna Hokejaška liga NHL tim Podesiva kopča kaiš Tata šešir

Zahvalnost:
KM 18.10

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% pamuk. Snap zatvaranje. Udobnost okretanja glave. Izrađena od vrhunske mješavine od 40% vune i 60% poli flanela i odličnim šavovima, ova kapa nudi nenadmašan kvalitet i izdržljivost. Savršeno se uklopite s ovim podesivim šeširom za kaiš! Sa trakom od tkanine bez prepreka i mat završnom metalnom kopčom, ovaj šešir pruža svestran raspon opcija veličine. Izađite sa stilom. Dizajnirana za sportski i strukturirano uklapanje, ova kapa ima prethodno zakrivljeni vizir i oblik sa 6 ploča kako bi zadržala svoj oblik. Pokažite svoj tim ponos u stilu sa ovim Retro šeširom Minnesota North Stars. Uzvišeni pamučni vez na prednjoj ploči i ušiveni logo tima za identifikaciju etiketa inception unutar kape je zvijezda emisije!. Sa preko 100 godina kvaliteta, inovacija i tradicije, American Needle svoj uspjeh pripisuje odanosti kompanije svojim osnovnim principima zanatstva, liderstva, individualnosti i naslijeđa. Ovaj uniseks Bejzbol šešir izrađen je od vrhunske pigmentirane mješavine vune i pamuka, odličnim šavovima i strukturiranom krunom. Svaki šešir je podesiv za širok raspon veličina sa kopčom bez kopče. Ova meka strukturirana ležerna kapa niskog profila detaljno je opisana s klasičnim unaprijed zakrivljenim obodom. Logo sa prednje strane je Uzvišeni vez. American Needle svoj uspjeh pripisuje odanosti kompanije njenim osnovnim principima zanatstva, liderstva, individualnosti i naslijeđa.

Više detalja

Izbor kupaca

Šampion Ameritage Tata Kapa

KM 5.50

100% pamuk Uvezeno Podesivo zatvaranje Samo Ručno Pranje Opušten fit Unaprijed zakrivljena novčanica Podesivi kaiš Traka za samo znoj Brendirano snimanje Brendirani vez Šampion je ameri

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.