• Nedavno
Nike Unisex Legacy91 Zelena Podesiva Kapa Za Golf

Nike Unisex Legacy91 Zelena Podesiva Kapa Za Golf

Zahvalnost:
KM 15.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave. Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju. Idite na vaše naredbe za početak povratka. Odštampajte naljepnicu za vraćanje. Pošaljite ga!. Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave. Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju. Idite na vaše naredbe za početak povratka. Odštampajte naljepnicu za vraćanje. Pošaljite ga!. Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave. Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju. Idite na vaše naredbe za početak povratka. Odštampajte naljepnicu za vraćanje. Pošaljite ga!. 100% poliester. Uvezeno. Kopča za zatvaranje. Samo Ručno Pranje. Nike Dri-FIT tehnologija uklanja znoj sa vaše kože radi bržeg isparavanja, pomažući vam da ostanete suvi i udobni. Traka za znoj je meka i upijajuća. Podesivo zatvaranje vam omogućava da personalizujete svoj fit. Vezene ušice. 100% poliester. Uvezeno. Kopča za zatvaranje. Samo Ručno Pranje. Nike Dri-FIT tehnologija uklanja znoj sa vaše kože radi bržeg isparavanja, pomažući vam da ostanete suvi i udobni. Traka za znoj je meka i upijajuća. Podesivo zatvaranje vam omogućava da personalizujete svoj fit. Vezene ušice. Nike Dri-FIT Legacy91 šešir je udoban osnovni predmet sa metalnim kopčom i mekom trakom za znoj.

Više detalja

Izbor kupaca

Kangol Opran Bejzbol,

KM 0.33

100% pamuk Uvezeno Podesivo zatvaranje Samo Ručno Pranje Savršeno pristaje : naš Bejzbol šešir je prilagođen da savršeno naglasi vaše karakteristike Naša kuglična kapa koja odgovar

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.