• Nedavno
Muka podesivi Snapback šešir za muškarce žene grafički šešir vez bejzbol kapa Flat Bill Brim Unisex Hiphop Streetwear

Muka podesivi Snapback šešir za muškarce žene grafički šešir vez bejzbol kapa Flat Bill Brim Unisex Hiphop Streetwear

Zahvalnost:
KM 24.55

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% pamuk. Uvezeno. Snap zatvaranje. Samo Hemijsko Čišćenje. Materijal vrhunskog kvaliteta : napravljen od 100% pamučnog Kepera, daje mekan dodir i udobnost. Kvalitetna tkanina osigurava udobno prianjanje sa mekanim pamukom. Ovaj snapback šešir je također lagan i prozračan, što ga čini savršenim šeširom za svakodnevnu upotrebu. Svaki šešir je takođe pažljivo izvezen precizno. Klasika i moda : ovaj snapback šešir s ravnim obodom udoban je i za muškarce i za žene. Ne samo da je to retro snapback bejzbol kapa, već je u trendu i pogodna za sve. Podesivo / jedan najviše odgovara : snapback ima plastično podesivo zatvaranje tako što škljocne dugmad pozadi. To je savršeno prianjanje koje odgovara većini veličina glave. Ovaj lako podesivi snapback veličine, takođe je udoban i za muškarce i za žene. Zaštita od sunca : ovaj široki šešir sa ravnim obodom pomaže u zaštiti vaših očiju i lica od sunčeve svjetlosti kako biste spriječili opekotine od sunca. Udobnost šešira čini ga svakodnevnim nošenjem koje vas održava hladnim tokom vruće sezone. Svestran izgled : od kvalitetnih pokrivala za glavu inspirisanih najnovijim trendovima do starinskih kapa, MU : KA nudi svestran asortiman šešira koji odgovaraju svima, za svaku priliku. Ne tražite dalje šešir koji želite nositi za redovnu svakodnevnu upotrebu, a to također upotpunjuje vaš izgled. Autentični šešir : svaki snapback šešir uključuje holografsku naljepnicu tako da možete biti sigurni da je vaš šešir mu : KA : autentičan. Šešir sa naljepnicom za autentičnost mora imati svaki pravi ljubitelj šešira.

Više detalja

Izbor kupaca

Seks vosak muški šešir

KM 14.78

100% pamuk Mašinsko Pranje Ravni vizir, lijepljenje unutrašnjih šavova, kruna od 3,75" "Classic"karakteristike vezeni logotipi prednji i zadnji Mositure upijajuća pro traka za glavu...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.