• Nedavno
Mongous Pamuk Oprana Vojna Kapa Kadetske Vojne Kape Starinski Ravni Cilindri

Mongous Pamuk Oprana Vojna Kapa Kadetske Vojne Kape Starinski Ravni Cilindri

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% pamuk. Snap zatvaranje. Samo Ručno Pranje. Meka tkanina : vojna kadetska kapa jedne veličine za muškarce i žene.Napravljen od 100% najkvalitetnijeg, prozračnog pamuka. Osigurajte maksimalnu udobnost. Prethodno zakrivljeni vizir za držanje glave dalje od sunčevih zraka. Flex Fit : obim glave 56-60cm. Podesiva Metalna Kopča Natrag Zatvaranje. Daleko od preuskog ili previše gubitka i uživajte u savršenom uklapanju. Različiti dizajn i boje : bez obzira koju boju i stil volite. Uvek postoji vaš stil! Široka raznolikost daje vam priliku da odaberete između različitih modernih boja i uskladite šešir sa svojom odjećom. Klasična Moda i Casual : možete odabrati običan, klasičan ili modni trendi dizajn šešira prema svom ličnom ukusu i stilu. Multi-use & suncobran : savršen šešir za nošenje prilikom kampovanja, planinarenja, jahanja ili bilo kakvih aktivnosti na otvorenom. Jednostavna i elegantna vojna kapa za muškarce i žene. Kruna i novčanica su jednobojne. Bill je ukočen i pre zakrivljen. Nekonstruirana kruna. Naša oprana vojna kapa je odlična za kampovanje, ribolov, igre sa loptom i planinarenje. Cijelu Sezonu. Izdržljiv, meki i lagani materijal. Dostupno u različitim bojama i stilovima.

Više detalja

Izbor kupaca

Seks vosak muški šešir

KM 14.78

100% pamuk Mašinsko Pranje Ravni vizir, lijepljenje unutrašnjih šavova, kruna od 3,75" "Classic"karakteristike vezeni logotipi prednji i zadnji Mositure upijajuća pro traka za glavu Seks

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.