• Nedavno
Enodtter vezene bejzbol kape za muškarce i žene

Enodtter vezene bejzbol kape za muškarce i žene

Zahvalnost:
KM 8.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Za pecanje, letnju plažu, uličnu hip-hop plesačicu, trčanje, kampovanje, planinarenje, vožnju kajakom, baštovanstvo, putovanja, vožnju čamcem, lov, biciklizam, trening u teretani, trčanje, kuvanje, fudbal, kostimiranu zabavu. 【Jedna veličina najviše odgovara】 : Podesiva, tako da ne morate brinuti o veličinama. 【Savršena usluga】 : cijenimo svakog korisnika i trudimo se da ponudimo odličnu uslugu tokom kupovine. Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju. Preslatki i elegantni uniseks svakodnevni tata šeširi. Pogodno za Proljeće, Ljeto, Jesen i zimu. Savršeni pokloni za Božić, rođendan, Novu godinu, Dan zaljubljenih, Majčin dan, Dan očeva, Noć vještica, poklon za maturu ili poklon za proslavu. 【Pronađite svoj stil】 : pokažite svoju stručnost u oblasti nekretnina sa ovim elegantnim šeširom za tatu! Sadrži smiješnu frazu 'pitajte Me o nekretninama' sa izvezenim dizajnom u obliku kuće na prednjoj strani oprane crne, meke bejzbol kape. Sa samo-tkaninom podesivim remenom sa praktičnom antiknom mesinganom metalnom kopčom pozadi, nikada nije bilo lakše pronaći šešir savršene veličine za sebe! Obim glave : 55-60cm /21. Ova uniseks bejzbol kapa savršena je za muškarce i žene, djevojčice i dječake. Kopča za zatvaranje.6"; obod šešira ima dimenzije cca : 6. Samo Ručno Pranje. 【Karakteristike】 : napravljen od vrhunskog opranog pigmenta pamuka , ovaj stari šešir za tatu je mekan, prozračan, lagan. Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju. Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave. Odštampajte naljepnicu za vraćanje.Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave. Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju. Idite na vaše naredbe za početak povratka. Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave. Odličan je za dan na suncu sa prethodno zakrivljenim vizirom koji vas štiti od štetnih UV zraka. Ova uniseks bejzbol kapa savršena je za muškarce i žene, djevojčice i dječake.6"; obod šešira ima dimenzije cca : 6. Kopča za zatvaranje. Idite na vaše naredbe za početak povratka. Klasična jednobojna, šest panela, gornji deo dugmeta, kruna niskog profila u kombinaciji sa nestrukturiranim uznemirenim stilom pohvaliće svaku odeću i pružiti elegantniji izgled. 【Prilikom】 : dizajniran ne samo za zaštitu od sunca i vjetra, ali i moderan u casual prilikama dan ili noć za trening sport, aktivnosti na otvorenom. Odštampajte naljepnicu za vraćanje. 【Jedna veličina najviše odgovara】 : Podesiva, tako da ne morate brinuti o veličinama. Idite na vaše naredbe za početak povratka.

Više detalja

Izbor kupaca

NFL New Era OTT Hood

KM 3.33

Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju Idite na vaše naredbe za početak povratka...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.