• Nedavno
Cross Šešir Ženska Bejzbol Kapa -Bejzbol Kapa Sa Repnim Šeširom

Cross Šešir Ženska Bejzbol Kapa -Bejzbol Kapa Sa Repnim Šeširom

Zahvalnost:
KM 6.48

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% poliester. Uvezeno. Elastično zatvaranje. Jedna veličina. Veličina : 23" -24 "obim glave, 2,8" dužina oboda. Ovaj šešir neće iznevjeriti vas ili vaš zabavni stil.Obucite ga gore ili dolje, nosite sa farmerkama ili šortsom i to u bilo koje godišnje doba!. Ukrštene elastične trake koje vam omogućavaju da nosite svoje čulo na više nivoa-nosite ovu kapu sa spuštenom kosom, Gore u neurednoj punđi ili u rep, odlične za trčanje i vježbanje – zadržava kosu s vrata kako bi spriječila znojenje, dolazi u mnogo boja koje odgovaraju vašoj slatkoj odjeći, nosite bilo koji dan u bilo koje vrijeme i odmah izgledate zabavno, koketno i sa stilom!. Nosite ovaj šešir bilo kada / bilo gdje.plaža, park, bazen, teretana, posao, muzički festivali na otvorenom, sportski događaji, baštovanstvo, vikend bijeg, medeni mjesec, djevojačke večeri, zabavni parkovi, putovanja i još mnogo toga!.

Više detalja

Izbor kupaca

NFL New Era OTT Hood

KM 3.33

Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju Idite na vaše naredbe za početak povratka Odštampajte nalje

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.