• Nedavno
Negi Mens Snapback Šeširi Hip Hop Bejzbol Kapa Snapback Extender Podesiv, Crni Šešir

Negi Mens Snapback Šeširi Hip Hop Bejzbol Kapa Snapback Extender Podesiv, Crni Šešir

Zahvalnost:
KM 5.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave. Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju. Idite na vaše naredbe za početak povratka. Odštampajte naljepnicu za vraćanje. Pošaljite ga!. Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave. Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju. Idite na vaše naredbe za početak povratka. Odštampajte naljepnicu za vraćanje. Pošaljite ga!. Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave. Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju. Idite na vaše naredbe za početak povratka. Odštampajte naljepnicu za vraćanje. Pošaljite ga!. 100% poliester. Uvezeno. Zatvaranje dugmeta. Samo Ručno Pranje. Dobar kvalitet : snapback šešir je svestran, prostraniji Bejzbol šešir , napravljen od 100% poliestera - dugotrajan, udoban i prozračan. Snapback kamionski šeširi za muškarce kombinuju kamp automobil i Zalazak sunca za one koji vole kampovanje. Osim toga, crni kamiondžijski šešir je profesionalno štampan i sigurno će impresionirati!. Podesivo uklapanje : podesivo zatvaranje na poleđini crnih šešira olakšava zatezanje ili otpuštanje, odgovara obimu glave od 21,6"- 23,6". I osigurava maksimalnu udobnost i kondiciju za sva vremena. S mekanim klasičnim izgledom ploče i rupom za rep, šeširi za surfanje savršeni su i za muškarce i za žene. Udobno nošenje : muški šeširi snapback imaju 6 struktura ploče, 6 vezenih ušica koje pomažu da vam glava bude prijatna u svakom trenutku. A širi ravni obod šešira za kamiondžije pomaže vam da bolje zaštitite oči i lice od sunca, tako da možete jasnije vidjeti kada se vozite napolje. Samostalna upotreba i pokloni : bilo da tražite snapback šešir za svoje aktivnosti na otvorenom, kao što su ribolov, trčanje, Bejzbol, biciklizam, golf, tenis, dodatna oprema za kampovanje ili jednostavno za dodavanje dnevne odjeće, ovi muški snapback šeširi mogu savršeno odgovarati za svaki stil. Takođe, snapback šešir je izvrstan poklon za Majčin dan,Dan očeva, rođendan,Novu godinu, poslovni poklon i Božić. Savjet za njegu : ručno pranje na hladnom. Ne perite u mašini ili izbjeljivajte. Molimo objesite kamiondžiju na suho kako biste zadržali oblik i formu. Ako imate bilo kakvih problema sa našim crnim šeširom ili uslugom, slobodno nas kontaktirajte prvo.

Više detalja

Izbor kupaca

Otto Cap mens Trucker

KM 1.00

Poliester, Mreža, Najlon Snap zatvaranje Pogledajte donji odjeljak opisa; za specifikacije proizvoda i detalje Svaki stil ima mnogo varijacija boja, dostupnih štampanih i vezenih šešira.

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.