• Nedavno
adidas muški Golf Heathered značka sportskog šešira

adidas muški Golf Heathered značka sportskog šešira

Zahvalnost:
KM 9.93

Količina robe
Dostupno na zahtjev

86% Poliester, 14% Elastan. Uvezeno. Snap zatvaranje. Samo Ručno Pranje. Budite spremni za sunčano popodne runde. Ovaj muški adidas Golf šešir napravljen je sa izdržljivom konstrukcijom od šest ploča i unaprijed zakrivljenim obodom za maksimalnu nijansu. Muški golf šešir za udobnu igru. Jedna veličina odgovara većini. Snapback zatvaranje za podesivo prianjanje. Prethodno zakrivljeni obod za pokrivanje. 86% Poliester, 14% Elastan. Uvezeno. Snap zatvaranje. Samo Ručno Pranje. Budite spremni za sunčano popodne runde. Ovaj muški adidas Golf šešir napravljen je sa izdržljivom konstrukcijom od šest ploča i unaprijed zakrivljenim obodom za maksimalnu nijansu. Muški golf šešir za udobnu igru. Jedna veličina odgovara većini. Snapback zatvaranje za podesivo prianjanje. Prethodno zakrivljeni obod za pokrivanje. Budite spremni za sunčano popodne runde sa ovim muškim adidas Golf šeširom. Ima izdržljivu konstrukciju sa šest ploča sa prethodno zakrivljenim obodom za maksimalnu nijansu. Ovaj proizvod je napravljen od recikliranih materijala visokih performansi i sadrži najmanje 60% recikliranog sadržaja.

Više detalja

Izbor kupaca

Otto Cap mens Trucker

KM 1.00

Poliester, Mreža, Najlon Snap zatvaranje Pogledajte donji odjeljak opisa; za specifikacije proizvoda i detalje Svaki stil ima mnogo varijacija boja, dostupnih štampanih i vezenih šešira.

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.