• Nedavno
Vrh svijeta Cal medvjedi zvanični NCAA Podesiva kapa za uspomenu od meke mrežaste pamučne kape 428505

Vrh svijeta Cal medvjedi zvanični NCAA Podesiva kapa za uspomenu od meke mrežaste pamučne kape 428505

Zahvalnost:
KM 12.62

Količina robe
Dostupno na zahtjev

pamučna mrežica. Snap zatvaranje. Meki pamuk opušten, nestrukturiran šešir u stilu kamiondžije sa prozračnim mrežastim zadnjim pločama i zakrivljenim novčanikom. Podesivi Snapback (jedna veličina odgovara većini, veličine šešira od 7 do 8). Materijal : Pamuk. Ventilatorska oprema vrhunskog kvaliteta proizvedena u američkom vlasništvu Top of the World. Sjajna ideja za poklon. Ventilatorska oprema vrhunskog kvaliteta proizvedena u američkom vlasništvu Top of the World. Sjajna ideja za poklon. Upotpunite svoju garderobu sa ovim šeširom sa vrha svijeta. Navijači će ostati hladni i stilski sa ovom kapom. Tkanina vrhunskog kvaliteta. Vrhunski kvalitet iz top of the World hats, premijerni proizvođač kolegijalnih kapa. Podesiva Strap A za leđa sjajan poklon. Zvanično licenciran od strane Cal Bearsa i NCAA.

Više detalja

Izbor kupaca

Otto Cap mens Trucker

KM 1.00

Poliester, Mreža, Najlon Snap zatvaranje Pogledajte donji odjeljak opisa; za specifikacije proizvoda i detalje Svaki stil ima mnogo varijacija boja, dostupnih štampanih i vezenih šešira.

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.