• Nedavno
Gudesely Ženski Kristali Od Vještačkog Dijamanta Podesiva Bejzbol Kapa Plain Sparkle Bling Denim Šešir Za Sunce

Gudesely Ženski Kristali Od Vještačkog Dijamanta Podesiva Bejzbol Kapa Plain Sparkle Bling Denim Šešir Za Sunce

Zahvalnost:
KM 8.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

vještački dijamant. Uvezeno. D zatvaranje prstena. Samo Ručno Pranje. Materijal : 100% pamuk+vještački dijamant.Zadnji deo šešira je mrežasta tkanina ,lagana, izdržljiva i prozračna. Obim šešira : 22,6-23,6", jedna veličina najviše odgovara, može se podesiti. Jedinstveni dizajn čini vas šarmom i atraktivnijim,ukrašenim modnim vještačkim dijamantom,blistavim sjajem. Savršeno za sve aktivnosti na otvorenom za zaštitu od sunca,za odmor i odjeću za krstarenje.Odlično za dame,muškarce, tinejdžere i djevojke. Pohvalit ću bilo koju odjeću. Great holiday gifts-poseban poklon za ljetno nošenje i uživajte u aktivnostima na otvorenom uz našu bejzbol kapu od kamenčića.Ovo bling kapa tvoja žena ljubavniku će se toliko dopasti!. Opis proizvoda : vrsta proizvoda : Bejzbol kapamaterijal : poliester i Rhinestone Style : joker šešir, putni šešir, šoping, ležerni šešir, šešir za scenske showpopularni element : set diamond Brim stil : šešir sa širokim obodom veličina : podesivi šešir boja : crni šešir, ružičasti šešir, šešir od vještačkog bisera u boji,šešir od umjetnih bušilica,kapa sa zakovicama ,kapa sa vrhom,bejzbol kapa,stara kaubojska bejzbol kapa sa diamond Style : Moderan ležeran i zgodan šešir dizajn dizajna : osjećajte se ugodno,nije lako za loptu, kvalitetan stereo, moda, krema za sunčanje.

Više detalja

Izbor kupaca

Maui Jim Kapa Za Bejzbol

KM 34.30

100% pamuk Uvezeno Kopča za zatvaranje Polarizirano Samo Ručno Pranje Kliknite na vezu Maui Jim iznad da posjetite našu trgovinu brendova, gdje možete pronaći cijeli naš katalog sunča

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.