• Nedavno
Helikon-Tex Unisex borbena kapa-Polycotton Ripstop borbena kapa-Polycotton Ripstop - PL Woodland

Helikon-Tex Unisex borbena kapa-Polycotton Ripstop borbena kapa-Polycotton Ripstop - PL Woodland

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% poliester. Uvezeno. Zatvaranje na čičak. Samo Ručno Pranje. Udoban , izdržljiv i lagan. Jedna veličina odgovara većini. Čičak podešavanje veličine za bolje prianjanje. Prozračna-4 otvora za odzračivanje. Borbena patrolna kapa. Helikon-Tex višak linija. Težina 0,17 lb. Materijal : 60% Pamuk, 40% Poliester. Prikazana dodatna oprema / oprema nisu uključeni. Podesivi i visoko prozračni patrolni šešir u klasičnom bdu rezu. Dizajniran za upotrebu u toplim vremenskim uslovima, pruža veliku zaštitu od sunca i insekata. Podesivo zahvaljujući metalnoj kopči i remenu na poleđini kape. Karakteristike : prozračne - 4 ventilacione mlaznice. Jednostavno podešavanje veličine. Čičak ID ploča na traci za podešavanje. Moguća dodatna oprema na slikama je samo u svrhu ilustracije i nije deo ponude. Engleski : Podesiva i vrlo prozračna patrolna kapa u klasičnom bdu rezu. Namenjen za upotrebu u toplim vremenskim uslovima, nudi odličnu zaštitu od sunca i insekata. Podesiva po metalnoj kopči i remenu koji se nalaze na zadnjem delu poklopca. Karakteristike : prozračna - 4 otvora za odzračivanje. Lagan. Jednostavno podešavanje veličine. Ploča za kuke i petlje na traci za podešavanje. Dodatna oprema na slikama nije deo ponude.

Više detalja

Izbor kupaca

NHL tri-Band 3930 kapa

KM 2.33

100% pamuk 100% pamuk Ovaj Meltop 39 Thirty® je kapa kolekcije za jesen 2012 godine nacionalne Hokejaške lige Dizajniran Sa Izvezenim (Podignutim) Logotipom Tima Ispred I Prošivenim Logot

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.