• Nedavno
Unisex Podesiva Bejzbol Kapa U Pitbull Platinastom Stilu Kapa Za Putni Vizir

Unisex Podesiva Bejzbol Kapa U Pitbull Platinastom Stilu Kapa Za Putni Vizir

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% poliester. 进口. Zatvaranje vezica. Samo Ručno Pranje. Naše Kape Su Izrađene Od Visokokvalitetnih Poliesterskih Materijala,Zbog Osobenosti Šešira S Ravnim Obodom, Obod Se Ne Može Saviti Po Volji, Gornji Dio Šešira Je Ojačan, Postava Oxford Je Prirodna, Udobna I Prozračna, Lagana I Suha, A Pojas Koji Apsorbira Znoj Dodaje Se Unutra Kako Bi Upio Znoj I Odvojio Vlagu, Što Odgovara Obimu Glave. Veličina : Muškarci,Dame I Tinejdžeri - Jedna Veličina Odgovara Većini, Podesivi Dizajn Grudi Na Leđima, Slobodan Za Podešavanje Veličine Kape. Putovanja, Plaža, Golf, Ribolov, Trčanje, Vježba, Teretana, Ljetni Vizir Za Zaštitu Od Sunca, Kapa Za Bejzbol. Praktičnost, Dostupna U Svim Godišnjim Dobima, Dizajn Oduška, Nije Sparan, Lagan I Nije Jednostavan Za Deformiranje, Jednostavan Za Nošenje, Moderan Tip Šešira, Dugotrajna Silueta, Moderan. Počastite se ili napravite ovu bejzbol kapu savršenim poklonom za Dan očeva, Dan sjećanja, Božić, rođendane, godišnjice, penziju ili bez ikakvog razloga!. Naše Bejzbol Kape Izrađene Su Od Najkvalitetnije Poliesterske Tkanine . Ovaj Vrhunski Kvalitet Garantuje Maksimalnu Izdržljivost Imamo Širok Izbor Boja U Kojima Dolaze Naše Bejzbol Kape. Slobodno Pretražite Našu Kolekciju I Pronađite Svoj Omiljeni Šešir Po Mjeri Koji Bolje Odgovara Vašem Stilu. Nosivi Za Svakodnevne, Vanjske, Sportske,Aktivnosti Na Otvorenom, Putovanja I Druge Prilike. Prijedlog Za Pranje : Preporučuje Se Ručno I Manje Pranja, Ne Pritiskati I Ne Prati U Mašini.

Više detalja

Izbor kupaca

Kangol Opran Bejzbol,

KM 0.33

100% pamuk Uvezeno Podesivo zatvaranje Samo Ručno Pranje Savršeno pristaje : naš Bejzbol šešir je prilagođen da savršeno naglasi vaše karakteristike Naša kuglična kapa koja odgovar

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.