• Nedavno
zerogravitee G. O. A. T kamiondžije Mesh Snapback šešir

zerogravitee G. O. A. T kamiondžije Mesh Snapback šešir

Zahvalnost:
KM 12.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave. Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju. Idite na vaše naredbe za početak povratka. Odštampajte naljepnicu za vraćanje. Pošaljite ga!. Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave. Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju. Idite na vaše naredbe za početak povratka. Odštampajte naljepnicu za vraćanje. Pošaljite ga!. 100% poliester. Uvezeno. Snap zatvaranje. Mašinsko Pranje. Snapback Kamiondžije Kape. 5 Dizajn Ploča. Podesivi snap nazad. 100% poliester. Uvezeno. Snap zatvaranje. Mašinsko Pranje. Snapback Kamiondžije Kape. 5 Dizajn Ploča. Podesivi snap nazad. Šeširi za kamiondžije! Ovaj šešir ima dizajn od 5 ploča sa pjenastim prednjim dijelom, mrežastim zadnjim dijelom i podesivim naslonom. Sadrži" G. O. A. T (najveći svih vremena) " na prednjoj strani. Jedna podesiva veličina odgovara većini odraslih osoba. Dostupne boje : bijela/mornarica, Bijela/Kraljevska, Bijela/crvena, bijela/crna, crna i tamnoplava.

Više detalja

Izbor kupaca

NFL New Era OTT Hood

KM 3.33

Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju Idite na vaše naredbe za početak povratka...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.