• Nedavno
Heritage Pride Šešir Za Životinje Vezena Zakrpa Mrežasta Kapa Za Kamione Sa Zadnje Farme Bejzbol Kapa

Heritage Pride Šešir Za Životinje Vezena Zakrpa Mrežasta Kapa Za Kamione Sa Zadnje Farme Bejzbol Kapa

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% pamuk. Proizvedeno u SAD-u ili uvezeno. Snap zatvaranje. Samo Ručno Pranje. Savršen šešir : ovaj šešir je savršen za opuštajuće vikende na jezeru, planinarenje po planinama, roštilj u dvorištu ili svakodnevne poslove oko vašeg rodnog grada. Držite oči zaštićene od sunčevih zraka dok gledate u muhu. Mesh back trucker šešir : isprobani kamiondžija Snapback iz Pacific pokrivala za glavu je definicija trucker mesh royalty. Sa Pro-prošivenom završnom obradom i kontrastnim šavovima na neonskim/grafitnim bojama, ova kapa će sigurno vladati kao snapback klasik. Jedna veličina odgovara svima sa podesivim remenom za kopčanje. 47% Pamuk / 28% Najlon / 25% Poliester. Kvalitetno vezenje : naše profesionalne Vezilje su majstori detalja. Svaki šešir je po mjeri izvezen upravo ovdje u SAD-u. Koristimo najsavremeniju opremu kako bismo osigurali da svaki šešir koji izvezemo bude najvišeg kvaliteta. Odličan poklon : heritage pride šeširi su odlična ideja za poklon za svaku priliku, savršena za rođendane, Božić, praznike, godišnjice, sezonsko i još mnogo toga. Ovo je savršen poklon za muškarce bilo za vašeg tatu, djeda, ujaka, očuha, člana porodice ili prijatelja sigurno će im se svidjeti stil i kvalitet naših šešira. Dizajn : Heritage Pride životinjski šešir vezeni mrežasti kamionski šešir.

Više detalja

Izbor kupaca

NFL New Era OTT Hood

KM 3.33

Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju Idite na vaše naredbe za početak povratka Odštampajte nalje

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.