• Nedavno
Toptie Vintage kapa za rep, neuredna visoka punđa rep oprana pamučna Tata kapa Polo bejzbol kapa

Toptie Vintage kapa za rep, neuredna visoka punđa rep oprana pamučna Tata kapa Polo bejzbol kapa

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% pamuk. Kopča za zatvaranje. Kapa za rep od 100% pamuka. Jedna veličina odgovara većini tinejdžera, žena, pa čak i muškaraca. Prorez za rep i podesivo zatvaranje kopče. Uznemiren opran, prozračan i lagan. Savršeno za sve prilike i sve aktivnosti na otvorenom. Ova kapa za rep olakšava izvlačenje vašeg visokog repa ili neuredne visoke punđe za savršen izgled. Nestrukturirani oprani pamuk i podesivo zatvaranje kopče čine ga veoma udobnim za nošenje. Odličan je za dan na suncu sa prethodno zakrivljenim vizirom za UV zaštitu. Ovo je vaša svakodnevna kapa za sve prilike kao što su škola, teretana, park, igre loptom, trčanje, planinarenje, kampovanje, bazen, sunčanje, plesna bitka i scenski nastup. Materijal : 100% pamuk, mekan i nestrukturiranveličina : jedna veličina odgovara većini tinejdžera, žena, pa čak i muškaraca, sa podesivim čičak zatvaračem obim glave : cca. 22"-24" Dužina Oboda : 3 " Boja : Crna, Crvena, Vojska Zelena, Svijetlo Kaki, Plava, Sivapakovanje : Rasuti.

Više detalja

Izbor kupaca

Maui Jim Kapa Za Bejzbol

KM 34.30

100% pamuk Uvezeno Kopča za zatvaranje Polarizirano Samo Ručno Pranje Kliknite na vezu Maui Jim iznad da posjetite našu trgovinu brendova, gdje možete pronaći cijeli naš katalog sunča

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.