• Nedavno
Pokemon Starteri AOP Tata šešir plavi

Pokemon Starteri AOP Tata šešir plavi

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% poliester. Snap zatvaranje. Mašinsko Pranje. Prilagođeni dizajn : prednja vezena zakrpa, cijeli print i unaprijed zakrivljena novčanica čine ovaj šešir obaveznim za obožavatelje svuda. Podesivi SNAPBACK : ova kapa ima podesivi snapback, koji omogućava deci da pronađu savršeno uklapanje. Zvanično licencirano : ovaj komad navijačke robe iz Pokemona je zvanično licenciran i 100% autentičan, što ga čini odličnom idejom poklona za predane fanove. Visokokvalitetni materijali : izdržljivi poliester čini ovaj Pikachu snapback šešir dugotrajnim kolekcionarskim. Upute za njegu : perite ručno u hladnoj vodi, položite ravno da se osuši, ne perite u mašini ili stavite u sušilicu. Proslavite harmoniju između Pokemona i ljudi sa ovim sjajnim početnim pokemon snapback šeširom. Cijeli otisak ekskluzivnih umjetničkih djela čini ovaj šešir jedinstvenim kolekcionarskim. Pronađite savršeno uklapanje sa podesivim snapback-om. Unaprijed zakrivljena novčanica štiti vaše oči od vjetra i sunca. Izdržljivi poliester omogućava ovoj Pokemon snapback kapi da zadrži svoj oblik i odolijeva mrljama. Postanite vrhunski fan dodavanjem ove Pokemon snapback kape u svoju kolekciju šešira.

Više detalja

Izbor kupaca

NFL New Era OTT Hood

KM 3.33

Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju Idite na vaše naredbe za početak povratka Odštampajte nalje

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.