• Nedavno
Z-LEAP Metalni obveznica Dijamantni podni podlozi 3-inčni jastučići za poliranje za betonski kamen

Z-LEAP Metalni obveznica Dijamantni podni podlozi 3-inčni jastučići za poliranje za betonski kamen

Zahvalnost:
KM 44.95

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Profesionalna proizvodna linija. Visokokvalitetni dijamantski sirovina. Jedinstveni dizajn proizvoda. Odlična efekta upotrebe proizvoda. Dugotrajna stabilna usluga. Veliki broj partnera. Dijamantne podne ploče za brušenje uključuju grive : 3pcs x 200 #. Primjena : Metal Bond Crup dijamantski jastučić za poliranje dizajnirani su za uklanjanje premaza na betonskom podu kako bi pripremili pod za poliranje. Specijalno : High Diamond koncentracija za dug životni i agresivno uklanjanje materijala. Koristite suhu ili vlažnu do glatkih betona ili kamena polja. Specifikacija : prečnik 3 "/ 80mm, dužina segmenta 0,3" / 8mm. Visina dijamantnog segmenta veća je od ostalih općih metalnih obveznica na tržištu, veći segmenti učinili bi da disk nije lako istrošiti. Vrhunski kvalitet : Diamond segment je vruće pritiska i profesionalno zavaren na ploči kako bi bili sigurni da je gustoća segmenta razumna i pomaže u produženju vijek trajanja diska. Dijamantne podne ploče za brušenje uključuju grive : 3pcs x 200 #. Primjena : Metal Bond Crup dijamantski jastučić za poliranje dizajnirani su za uklanjanje premaza na betonskom podu kako bi pripremili pod za poliranje. Specijalno : High Diamond koncentracija za dug životni i agresivno uklanjanje materijala. Koristite suhu ili vlažnu do glatkih betona ili kamena polja. Specifikacija : prečnik 3 "/ 80mm, dužina segmenta 0,3" / 8mm. Visina dijamantnog segmenta veća je od ostalih općih metalnih obveznica na tržištu, veći segmenti učinili bi da disk nije lako istrošiti. Vrhunski kvalitet : Diamond segment je vruće pritiska i profesionalno zavaren na ploči kako bi bili sigurni da je gustoća segmenta razumna i pomaže u produženju vijek trajanja diska. Dostava : 7-20 dana nakon primanja Metalne veze dijamantski poliranje dizajnirani su za uklanjanje premaza na betonskom podu kako bi pripremili pod za poliranje. Profesionalni dizajn pomaže u uklanjanju premaza ravnomjernija i efektivnije.1> kuka i petlje poduzeća2> High Diamond koncentracija za uklanjanje dugog života i agresivnog materijala3> Koristite suhu ili vlažnu do glatke beton ili polje Kamen4> Vlasnički materijal osigurava izdržljiva.

Više detalja

Diameter 3/80mm, segment length 0.3/8mm. The height of diamond segment is higher than other general metal bond discs in the market, higher segments would make the disc not easy to wear out :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.